|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Isabelle Anouilh
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Adeline LaPierre Ω Hozzászólások száma : 10 Ω Kor : 32
| |
| |
Arishima Kaori
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Adeline LaPierre Ω Hozzászólások száma : 11 Ω Kor : 31
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-09-03, 18:10 | |
| Huss és pöcc, én is bedobnám magam. ^^ |
|
| |
Aaron Mendez
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Hozzászólások száma : 25 Ω Kor : 36
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-09-03, 13:31 | |
| Valaki kapható lenne egy játékra? |
|
| |
Alexander Hoffmann
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Craig Morphew Ω Hozzászólások száma : 25 Ω Kor : 39
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-08-05, 16:04 | |
| Egy unatkozó valkűr ismét belevetné magát Avignon történéseibe Az úriember nem válogatós, egy pm-ért cserébe könnyen elcsábul |
|
| |
Andrew Maxwell
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Andrew Maxwell Ω Hozzászólások száma : 204 Ω Kor : 33
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-07-22, 16:04 | |
| ... és újra itt vagyok. Ma jöttem rá, hogy nem igazán van játékom. Szóval, valaki? |
|
| |
Franco Costa
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Walter Sheringham Ω Hozzászólások száma : 41 Ω Kor : 33
| |
| |
Auguste Dumont
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Auguste Dumont Ω Hozzászólások száma : 109 Ω Kor : 38
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-07-10, 12:16 | |
| Egy előre lebeszélt játékom már van, de szívesen bevállalnék egy-két újat is, ha valakinek van kedve játszani egyet velem |
|
| |
Sebastian Monroe
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Sebastian Monroe Ω Hozzászólások száma : 107 Ω Kor : 35
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-07-08, 05:54 | |
| Avignon legmenőbb és leghelyesebb csaposa várja a játékra vágyókat. Az a helyzet alakult ki, hogy játék mentes vagyok, ez tarthatatlan állapot tehát aki szívesen játszana egy sokat látott csapossal annak jelentkezését várom |
|
| |
Henry J. Winchester
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Winchester százados Ω Hozzászólások száma : 143 Ω Kor : 40
| |
| |
Satin Solange Valjean
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Isabel Neva Herrera Ω Hozzászólások száma : 4 Ω Kor : 34
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-06-22, 19:30 | |
| Bár jelenleg eléggé kötött a mozgásterem IC, azért mégis megpróbálkozom egy kérdéssel: valaki játszana velem? (Megszöktetősdi is lehet, úgyis az lesz ennek a hadifogolyságnak a vége.. reményeim szerint. ) |
|
| |
Élodie de Funés
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Isabel Neva Herrera Ω Hozzászólások száma : 21 Ω Kor : 35
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-06-17, 18:39 | |
| Szépséges estét mindenkinek! Élodie játszana, lenne rá esetleg vevő, hogy elvigye az első játékára? Ellenállónak külön örülne, de bárki jöhet végül is. PM-ben lehet zaklatni, ha van szituációötlet, azt se tartsa magában a lelkes jelentkező.. Nagyon kapós menyecske lett ez a férjezett szőkeség, már el is kelt fullosra a játéktár. Köszönöm a jelentkezőknek! Happysunshine.Update: Elbírnék egy újabb szállal a másik kettő mellé, szóval újra felajánlkozom. |
|
| |
Morgan Lesther
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Auguste Dumont Ω Hozzászólások száma : 76 Ω Kor : 42
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-06-15, 19:42 | |
| Az első játékomra keresnék egy társat, bármiben benne vagyok, ha van kedved hozzá, akkor dobj egy PM-et és megbeszéljük |
|
| |
Andrew Maxwell
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Andrew Maxwell Ω Hozzászólások száma : 204 Ω Kor : 33
| |
| |
Alicia C. Lavigne
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Lavigne kisasszony Ω Hozzászólások száma : 16 Ω Kor : 34
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-06-06, 12:15 | |
| Ugyan első játékomat elrabolta már a százados, de másodikat is szívesen vállalok. Csupán egy Pm az ára |
|
| |
Celeste Jaloux
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Adeline LaPierre Ω Hozzászólások száma : 27 Ω Kor : 36
| |
| |
Giovanni Rossi
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Giovanni Rossi Ω Hozzászólások száma : 6 Ω Kor : 44
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-31, 07:38 | |
| Játszótársat keresek bármilyen játékra PM-ben jelezze. |
|
| |
Vianne Merle
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Hozzászólások száma : 73 Ω Kor : 32
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-29, 21:42 | |
| Szívesen játszanék, ha nem bánod, hogy nem vagyok mindig villámgyors. PM-ben megbeszélhetjük a többit. |
|
| |
Libi Lehrer
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Libi Lehrer Ω Hozzászólások száma : 22 Ω Kor : 37
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-29, 20:26 | |
| Eladnám magam egy(-két) játékra. Ha valakinek támadna kedve hozzám, ne röstelljen privát üzenetet küldeni, majd együtt kitalálunk valami szituációt! |
|
| |
Natascha Rothstein
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Henry J. Winchester Ω Hozzászólások száma : 20 Ω Kor : 35
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-27, 14:52 | |
| Én is kapható vagyok egy játékra, frissen ropogósan, PÜ-ben kitalálunk valami jót |
|
| |
Anne Hemingway
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : ₪ Anne Hemingway Ω Hozzászólások száma : 5 Ω Kor : 29
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-20, 18:57 | |
| |
|
| |
Dora Beauchene
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Dora Beauchene Ω Hozzászólások száma : 13 Ω Kor : 39
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-18, 18:20 | |
| Halihó! Friss, még ropogós husi várná első, második, esetleg még harmadik játszópajtiját is. Nem mozgok még túlságosan komfortosan az oldalon, úgyhogy legyetek majd elnézőek, ha valami zöldséget írnék, remélem persze, erre nem lesz példa. ^^ Ha valakinek lenne kedve hozzám, zaklasson pm-ben! Úgy néz ki, egyelőre beteltem. Dora |
|
| |
Henry J. Winchester
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Winchester százados Ω Hozzászólások száma : 143 Ω Kor : 40
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-17, 10:12 | |
| "Bárkivel bármit" ajánlat amit nem húzunk túl sokáig, de amúgy mindenre nyitott vagyok, szóval ismét: játszótársa(ka)t keresek |
|
| |
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-17, 09:18 | |
|
A hozzászólást Christienne Hastings összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-05-25, 20:57-kor. |
|
| |
Lucille Marsage-Deveraux
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Lucille Marsage-Deveraux Ω Hozzászólások száma : 7 Ω Kor : 39
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-12, 14:24 | |
| Akkor én is keresnék egy vagy több játékostársat! Drága sógoromhoz hasonlóan valószínűleg engem is sokan ismernek IC, lévén, hogy a polgármester felesége vagyok, tehát a város életének viszonylag központi figurája PM-et nyugodtan lehet nekem írni, várom lelkesen! |
|
| |
Louis.Marsage
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Louis Marsage Ω Hozzászólások száma : 2 Ω Kor : 36
| Tárgy: Re: Játssz velem! 2014-05-12, 10:38 | |
| Nasziasztok! Szóval, új vagyok, friss, ropogós meg minden, mint egy hathetes fornetti, és naaaagyon szívesen játszanék. Egyetlen hátrányom, hogy csak NRT-ra van időm (ave vizsgaidőszak), szóval nem fogok aznap választ írni (ha egy fél-egy hetet mondanék, szerintem már jó vagyok). Szóval akinek így is kellek, az keressen. Egyéb: gyanítom, azért sokan ismerik a drága fiatalabb Marsage-ot (ic), szóval ismerkedős játék helyett azt inkább letudnám valami plot-félében - karakterfüggő ofkorsz - és onnan mehet a menet. Ellenségek jöhetnek bőven, azt úgyis könnyebb szereznem, mint esetleges barátokat, de hát kinek mire van kapacitása. Ha végigolvastál, és tetszettem, akkor PM, köszkösz. |
|
| |
Ajánlott tartalom
Secrets All Around
| Tárgy: Re: Játssz velem! | |
| |
|
| |
|