Ω Főkarakter : Dora Beauchene Ω Hozzászólások száma : 13 Ω Kor : 39
Tárgy: Re: Segítsetek! 2014-05-18, 20:17
Tudom, még egy reagot sem írtam, de máris kuncsorgok itt... Mentségemre legyen mondva, hogy reagkódot szeretnék, mert nagyon bejön, de tök kuka vagyok az ilyesmihez. Konkrét színeket nem tudok mondani, crimsonnal írtam az et-mben, de nem ragaszkodom hozzá. Inkább valami zöldes, kékes verzió tetszene, nem tudom, mi a színkódja a kutatóknak, de az pl nagyon bejön. ^^
Előre is ezer hála és köszönet, ha valaki összehozza nekem!
Isabel Neva Herrera
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Isabel Neva Herrera Ω Hozzászólások száma : 35 Ω Kor : 36
Tárgy: Re: Segítsetek! 2014-05-17, 23:07
Nyű, még cserélgethetőek is a gifek (szeretem a változatosságot ), köszönöm szépen, egyszerűen nagyon tetszik! *.*
Anastasia M. Kazaranova
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Ginette Rocher Ω Hozzászólások száma : 46 Ω Kor : 39
Ω Főkarakter : Isabel Neva Herrera Ω Hozzászólások száma : 35 Ω Kor : 36
Tárgy: Re: Segítsetek! 2014-05-17, 10:13
Hű, én most nagyon telhetetlen leszek! Szeretnék kérni...
...aláírást Sisának. Két színt használok vele, a "firebrick(#B22222)"-et és a "maroon (#800000)"-t, szerintem ezek passzolnak hozzá a leginkább. Sandra Bullock pb-vel futok, a gifek/képek keresését odabízom, csak annyit szeretnék kérni, hogy a nagyon szexitől tartózkodjunk, Sisa nem olyan fajta (És persze a sírás is kizárva.) Ha Keanu Reeves is megjelenne esetleg valahogy az aláírásban, akármilyen pici kép/gif formájában, annak nagyon tudnék örülni *.* Idézetnek egy spanyolt és egy franciát szeretnék, ugyanaz a jelentésük mindkét nyelven :)Spanyol: "El hilo siempre se rompe por lo más delgado.", francia: "Le fil ténu casse.". Amúgy fazont tekintve nincs kikötésem, asszem már így is eleget kötögettem ki
..reagkódot Sisának: Firebrickkel kezdtem el írni a cselekvésfolyamot és maroon-nal szeretném majd a párbeszédes részeket, s a fejléchez google fontsból ezt (link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Sacramento' rel='stylesheet' type='text/css') használom. Ha ilyen kritériumok mellett össze tudna nekem valaki hozni egy szépséges reagkódolást, azt nagyon megköszönném. Sajnos én nem vagyok elég tehetséges hozzá
Előre is nagyon szépen köszönöm, örök hála meg minden!
Pavel A. Kazaranov
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Anwen Fitz Ω Hozzászólások száma : 12 Ω Kor : 45
Ω Főkarakter : Christian Marey Ω Hozzászólások száma : 5 Ω Kor : 41
Tárgy: Re: Segítsetek! 2014-04-20, 15:25
Nos én igazából kódos aláírást szeretnék, mert a készítésében nem vagyok valami tehetséges . A készítőnek mindenben szabad kezet adok. ^^ Szeretem a meglepetéseket. Pb Hugh Dancy. Előre is köszönet annak aki elkészíti *-*!
Adeline LaPierre
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Adeline LaPierre Ω Hozzászólások száma : 268 Ω Kor : 38
Tárgy: Segítsetek! 2014-03-31, 12:03
Segítsetek!
Ide írj akkor, ha nem nagyon sikerül saját magadnak összehozni pl. egy aláírást, csak nem találsz igazán jó méretezett avikat a karidnak, biztosan lesz majd, aki segít.
Mindenképpen adj meg azért szükséges adatokat pl: - Gifek a pb-dről, vagy a neve, ha a készítő is kereshet. - Képek, ha nem mozgó aláírást szeretnél, de ezt akkor külön jelezd is értelemszerűen, vagy ha teljesen a készítőre bízod, akkor ezt írd. - Idézet, vagy egyéb felirat, amit hozzá szeretnél csapni, de persze adhatsz teljes szabadságot is. - Valamilyen behatárolás, hogy milyen hangulatú, színű legyen, vagy ha nincs kikötés, akkor természetesen ilyesmi nem kell.