Ω Főkarakter : Adeline LaPierre Ω Hozzászólások száma : 52 Ω Kor : 27
Tárgy: Antoine Mignonette 2014-09-04, 07:56
Keresem az apámat
Név: Antoine Mignonette Kor: 40-45 év Csoport: Szövetségesek/Testvériség PB: George Clooney Beosztás: Őrmester
Fontos infok: Hónapok óta nem láttalak, miután besoroztak a seregbe. Azóta a bátyám is elment, Párizsba küldte az ellenállás, úgyhogy teljesen egyedül maradtam. Nagyon hiányzol, mindketten hiányoztok és rémes, hogy még csak azt sem tudom hogy vagy, mi van a fronton, hogy van-e esély rá, hogy visszajöhess. Mindig is jó volt a kapcsolatunk, sosem tiltották semmitől és te tanítottál meg mindenre, vadászni, lőni, hogy meg tudjam védeni magam, ha arra van szükség. Azt nem tudhatom, hogy már hetek óta itt vagy a bura körül. Dezertáltál, vagy sérülés miatt küldtek el, nem tudom, de nem juthatsz be és nem találod a várost. Ellenben a Testvériség érkezése sok mindenen változtat, talán beépülhetsz közéjük, vagy keményebb módszerrel veheted rá egyiküket, hogy te is bejuthass, netán csak segítenek, ha te is segítesz nekik? Ki tudja, hogy milyen módszerekhez folyamodsz, hogy nem változtatott-e meg a háború és a sok szörnyűség, amit láttál...