Ω Főkarakter : Isabel Neva Herrera Ω Hozzászólások száma : 35 Ω Kor : 36
Tárgy: Isabel Neva Herrera 2014-05-16, 22:52
Isabel Neva Herrera
"Rettegő kétség és félelem, kimondhatatlan fohászok, aggodalmak, bánatok követték az ezredet. Ez volt a nők háborús adója. Mert a háború mindenkit megadóztat, a férfiaktól a vérüket veszi el, a nőktől a könnyüket."
Userinfó: Főkarakter
Név: Isabel Neva Herrera Becenév: Sis, Sisa (a vele bizalmas viszonyban állóknak), Sabel (fél-hivatalos szituációkban) Rang/Foglalkozás: Újságíró, oknyomozó riporter Születési dátum: Sevilla (Spanyolország), 1914. augusztus 11. Csoport: Városlakó
Jellem: ...
Külső: ...
Előtörténet: ...
A hozzászólást Isabel Neva Herrera összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-01-30, 22:02-kor.
Adeline LaPierre
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Adeline LaPierre Ω Hozzászólások száma : 268 Ω Kor : 38
Tárgy: Re: Isabel Neva Herrera 2014-05-17, 04:22
Elfogadva!
Csoda klassz lett, megható. Nagyon szépen írsz, élmény volt olvasni. Ezek alapján biztos vagyok benne, hogy jó kezekben lesz ez a kis keresett karakter. ^^ A sztorija is tökéletes, és elhiheted Lucas azért ha talán könnyeket nem is hullajtott, de mélyen sajnálta, hogy csak úgy szó nélkül eltűntél, talán még a ma is sajnálja. ^^ Az avit már egyeztetgettük, foglalj majd, aztán jöhet a játék, bolygasd fel Avignon életét még ennél is jobban, ha ez egyáltalán még lehetséges.
Isabel Neva Herrera
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Isabel Neva Herrera Ω Hozzászólások száma : 35 Ω Kor : 36
Tárgy: Re: Isabel Neva Herrera 2014-05-17, 08:22
Köszönöm az elfogadást és a kedves szavakat! Utólagos engedelmeddel beleszerkesztettem a képet at ET tetejébe, így már a teljesség hatását kelti, s nem csonka. Avatart foglaltam, igyekszem rászolgálni a belém vetett bizalomra a játéktéren is!