Isabel Neva Herrera
Secrets All Around
Titkosított Akta Ω Főkarakter : Isabel Neva Herrera Ω Hozzászólások száma : 35 Ω Kor : 36
| Tárgy: Isabel N. Herrera 2014-05-24, 08:46 | |
| ÁPRILIS - MÁJUS - JÚNIUS1. "Lehet ez?" - lezárva Kivel: Lucas Morientes Hol: Erdészlak Rövid leírás: Az erdész eltűnt én pedig a helyére léptem. Következő riportomhoz igyekeztem aznap is anyagot gyűjteni, de katonai bakancsával a képembe lépett a múlt. Persze, hogyha igazán őszinte akarok lenni, akkor ennek a bakancsnak nagyon szép talpa van. Nem bánom, hogy rám telepedett.. 2. "Ügy" - folyamatban Kivel: Dora Beauchene Hol: L'Ubu Rövid leírás: Az erdészt illető nyomozásom hozott magával néhány elég érdekes halotti bizonyítványt. Mivel én kakukk vagyok az orvosláshoz, gondoltam segítséget kérek kedvenc szakértőmtől. Egy finom vacsora mellett halottakról beszélgetni úgysem morbid, nem igaz? JÚLIUS 1. "Kísért a múlt" - folyamatban Kivel: Alexandre Chevalier Hol: Restaurant L'Essentiel Rövid leírás: Amikor a hívást kaptam, még nem számítottam rá, hogy múltam legnagyobb démonával fogom szemben találni magamat. Hogy mi lesz a találkozás vége? Azt nem tudom. Már semmit sem tudok. |
|