Avignon Ereklyéi

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Cosette & Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Wyatt Lanchaster
Secrets All Around
Wyatt Lanchaster
Átutazó

Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Andrew Maxwell
Ω Hozzászólások száma : 38
Ω Kor : 29

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-06-03, 14:01

Be kell vallanom, meg tud fogni a kérdéseivel. Nagyon gyorsan kell kitalálnom pár hihető történetet, de még előtte megtudnom, hogy beszél-e bárkivel. Ha tudná, hogy igazából mi történt, még nehezebb dolgom lenne. De így egész egyszerű. Apró bólintás kíséretében belátom, hogy tényleg nem találkozhatott senkivel a csapatból, majd elmondom a saját verziómat. Minden egyes szava hazugság, de már régen nem érzem emiatt magam rosszul. Végül is, ezzel nem ártok neki. Senkinek nem ártottam a hazugságaimmal. Soha. Csak elértem, hogy úgy kezeljenek, mintha egy lennék közülük.
- Persze, hogy vonatra. Gondolom, te sem gyalogoltál el eddig. Annak sok értelme nem lenne, főleg akkor, hogy gyerekjáték egyre fellógni, amit nem véd szinte senki - mondom nemes egyszerűséggel. A következőkben persze már valamivel többet hallgatok és nem válaszolok ilyen egyszerűen. Jobb átgondolni, hogy tökéletesen illeszkedjen minden apró részlet az eddig elmondottakhoz. Tudom én, hogy nem igazán hisz nekem, mégsem kezd igazán faggatni és ez így van rendjén.
- Gondolom nem, de... - be sem fejezem a mondatot, csak megrázom a fejem. Inkább tűnjünk el a rendőrség közeléből. Nem éri meg leállni magyarázkodni. Már az első lépés után a zsebembe túrok, hogy kihalásszam azt a kis aprót, amit az öregtől kaptam. Nagyon is könnyű volt megszerezni.
- Nem olyan nagy titok. Munka. Csak szépen kell nézni az öregekre, vagy kérés nélkül felajánlani, hogy segítesz. Vagy ételben, vagy pénzben fizetnek. Mind úgy érzi, hogy a besorozott fiaik és unokáig helyett itt vagyok én nekik - jelenik meg egy hatalmas, büszke mosoly az arcomon, majd odalépek a kis bolthoz. Elég elővigyázatosak, már az ajtóban sem engednek beljebb, csak megkérdezik mit kérek és van-e rá pénzem. Amíg egy nagy kenyérrel visszajön az eladó, a küszöbön ácsorgok.
- Pont így szereztem egy egész jó lakhelyet. Egy üres padlás meg egy matrac, de ingyen nem kapni jobban. Amíg nem zavarom a lent lakó öregeket, a fogadott unokájuk vagyok - jelenik meg újra a mosoly az arcomon, majd átveszem a kenyeret és már ott sem vagyunk. Kérdés nélkül megfelezem a szerzett ételt, majd nyújtom felé az ő részét, amíg a sajátomat enni kezdem. Közben a tekintetem a környéket vizsgálja. Kell találnunk valami jó helyet, ahol kikapcsolódhatunk.
Vissza az elejére Go down
Cosette de Villiers
Secrets All Around
Cosette de Villiers
Városlakó

Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Adeline LaPierre
Ω Hozzászólások száma : 103
Ω Kor : 28

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-06-03, 13:35

Wyatt & Cosette

Ismerem, közben pedig mégis úgy érzem, hogy nem tudok róla semmit sem. Nem tudom miért ismerte az az őr, sejtelmem sincs, hogy lehet ilyen laza és nyugodt, hiszen az élet nehéz, az élet kegyetlen és rengeteg fájdalmat oszt. Ő pedig úgy áll hozzá, mintha csak egyszerű semmiség lenne, mintha az embernek nem fájna semmi. Úgy érzem úgy még nem sok mindent veszített, pedig biztos vagyok benne, hogy hogy ha így lenne, nem állna ilyen könnyedén mindenhez. Szeretnék a képébe vágni hirtelen egy csomó mindent, amiket én láttam, amikről neki fogalma sincs, amikben ha része lett volna, akkor biztosan nem tudna ilyen lazán hozzáállni mindenhez, mintha az élet csak semmiség lenne. Nem faggatom most, de még érezheti, hogy fogom. Nem felejtem el ezt, mert igenis elég zűrös körülötte minden.
- Nem is akartam volna összefutni velük, ha egyszer most mondtad, hogy ki voltak akadva. - érthető és logikus igaz? Nem akarok azokkal dumálni, akiket ott hagytam a bajban, és ők sem hiszem, hogy velem akarnának. Maradjunk szépen ennyiben és kész, mindenki a maga ügyeivel foglalkozik, én pedig már nem vagyok a csapat tagja, annak se, másiknak sem. Csak én vagyok.
- Értem, szóval fellógtál egy vonatra. - bólogatok, de még most is az arcát fürkészem, mintha csak komolyan azt várnám, hogy kibukik belőle valami olyasmi, amivel aztán fogást találok rajta. Na mindegy, majd meglátjuk, most akkor foglalkozzunk az evéssel, mert én is természetesen baromi éhes vagyok, ezt a gyomrom korgása is elárulja.
- Szerinted válogatós lettem hirtelen? - szökik fel a szemöldököm, de aztán leesik, hogy mit is takar a kérdés. Nem negatív volt, pont hogy venni akar valamit. Rég nem vettem semmit, nagyon ritkán jutok hozzá pénzhez, inkább azt szerzem meg, amit egyszerűbb. Egy pénztárca, egy kis apró mindig a bonyolultabb fogások közé tartozik, egy kenyeret egyszerűbb lenyúlni mondjuk egy asztalról, ahova kitették egy kertben.
- Jól van, akkor te választasz, nekem szinte mindegy. És akkor meséld el, hogy szerezted, ha olyan könnyű volt. - bökök az állammal a pénz felé. Ne csak a szája legyen nagy folyton, mert úgy érzem, hogy valahogy ez folyton így van. Indokolatlanul folyton nagyra van magával. Majd esetleg élesben is megmutathatja, milyen ügyesen szerez pénzt.

Wyatt Lanchaster
Secrets All Around
Wyatt Lanchaster
Átutazó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-06-02, 20:08

Valahogy sokkal jobb és könnyebb volt vele beszélgetni, amíg ő a rács másik oldalán ült. Nem tudom és nem értem, miért akadt ki ennyire. Csak azért, mert azt mondta, marad, én pedig kisétáltam az ajtón? Úgy tűnik, igaza volt az apámnak. A nőkön nem lehet kiigazodni. Nagy levegőt veszek és már majdnem elkezdem magyarázni, hogy az élet miért játék és miben téved ő. De végül nem teszem. Egyetlen hang nélkül fújom ki a levegőt. Hamarabb abbahagyja a kiabálást és nem terel ránk még több figyelmet, mint amennyit már így is kapunk. Pedig szeretném megmondani neki, hogy én is sok embert veszítettem el. Én is láttam halált. Nem számít, hogy hazugság lenne. Már szinte tökéletesen begyakoroltam. Néha magam is elhiszem.
- Az érthető. De azt hittem, találkoztál valakivel azóta. Eltelt már egy kis idő azóta - mondom ki az én elméletemet, majd egész kényelmesen a falnak dőlök, amint biztos lehetek benne, hogy egy rendőr sem fog megindulni pont erre. Nem látnak minket, nincs okuk erre keresgélni. Amilyen feszült ő, annyira vagyok én nyugodt.
Legalábbis addig, amíg nem kérdez arról, hogy honnan ismert az őr. Most kell nagyon gyorsan kitalálni valamit. Kellett nekem ennyi ideig elhúzni. Ráérek még azzal... ráérek még kitalálni... Hát most hirtelen kellene a történet, de csak a legegyszerűbb magyarázatot vagyok képes elővenni. Sejtem, hogy ez bőven kevés, de jobb most akkor sincs. Amíg nem kérdez többet ezzel kapcsolatban, addig nincs veszélyben a történetem.
- Úgy, ahogy gondolom te is. Mentem, amerre a lábam vitt és fellógtam arra a vonatra, amelyikre tudtam - mondom leegyszerűsítve és kicsit megmásítva a történetet. A helyet tényleg találomra választottam ki. Viszont kocsival jöttem. Fizettem a fuvarért, de ezt talán mégsem kellene közölnöm. Túl sok lenne a kimagyarázandó. Hiszen honnan lenne pénzem pont arra, hogy fuvart szerezzek? Ezen bukna a történetem. Persze az evés ötletével könnyű minden gondolatát elterelni.
- Ragaszkodsz a konzervekhez mag hasonlókhoz? - vetem fel a kérdést, majd jó mélyen a zsebembe túrok, hogy elővegyem a megmaradt apróm. Nem túl sok, de arra elég, hogy valami frisset vegyünk a sarki boltban. Kivételesen tényleg fizethetünk valamiért.
- Nem volt olyan nehéz megszerezni, mint gondolnád - magyarázom, mielőtt bármit is kérdezne, majd anélkül, hogy megvárnám, hogy meginduljon előre, már teszem is egyik lábam a másik után. A gyomrom egyre hangosabban követeli, ami neki jár.
Cosette de Villiers
Secrets All Around
Cosette de Villiers
Városlakó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-06-02, 19:41

Wyatt & Cosette

Hát persze, hogy felhúzom magam azon, amit művel, mert totál kiborító az egész. Egyszerűen nem fair a részéről, hogy végül tényleg simán ott hagy a fenébe. Oké, nem akartam menni, de akkor sem kell ezt készpénznek venni, igenis segíthetett volna, de nem, lelépett és kész. És még rám voltak régebben mérgesek... hát azért ez baromira nem szép tőlük ezek után meg főlek. Az pedig, amit ezek után mond, hát persze, hogy még morcosabban nézek rá, vagy inkább úgy, mint anya a hülye gyerekére.
- Az élet nem játék... meghalnak benne emberek, az baromira nem játék! - még kicsit meg is emelem a hangomat. Már hogy a fenében lenne ez játék? Egy ideig az talán, az ember próbálja annak nézni, de aztán már közelről sem, amikor rájössz, hogy minden kezd szétcsúszni körülötted, amikor látod meghalni azt, aki fontos neked, és a vérétől vagy mocskos... Amikor napokig alig eszel valamit, akkor nagyon nem játék és ahogy telnek a napok egyre kevésbé tudom így kezelni, akármennyire is próbálkozom. Most is csak azért indulok el végül, mert muszáj, mert nem akarok visszamenni, főleg nem úgy, hogy leléptem.
- Nem mentem vissza, megkérdezni, mi volt, miután leléptem. Szerintem ez érhtető. - rántom meg a vállam. Megütök egy kis emberi hangnemet, ennyi belefér, de hogy nem fogok szórakozni menni vele, az is biztos. Nem is vagyok benne biztos, hogy képes lennék még valami ilyesmit élvezni. Neki menne, nem tudom hogyan, de neki ezek szerint menne, de én más vagyok. Mást éltem át, más évek vannak mögöttem, mint mögötte. Azt pedig persze, hogy kiszúrom,hogy ferdít, hogy haboz, amikor megszólalni kéne. Összehúzom a szemem és úgy vizslatom. Én mondom, hogy valami nincs rendben vele most sem! Régen is éreztem és valahogy most is ugyanaz motoszkál benne.
- Szóval összekevert valakivel... - bólogatok hümmögve. Oké, csináljunk úgy, mint aki elhiszi, bár azért ez nem nagyon van így természetesen. Az egész fura nekem, és igazából nem nagyon hiszem, hogy tényleg úgy van, ahogy mondja. Valamit sumákol, egyre jobban érzem. - És hogy kerültél ide Avignonba? - nem feszegetem tovább az apró pontokat, de még vissza fogok térni rá, mert a kíváncsiságom most is túl erős, és ha valami stikli van itt, akkor az érdekel. Végül bólintok. Igen a gyomrom korog, kéne valami kaja.
- Oké, szerezzünk valamit enni. - azt hiszem nem lepi meg, régen sem voltam túl bőbeszédű, bár azóta ez még jobban csökkent. Azt hiszem érthető, ha az ember tudja miken mentem keresztül.

Wyatt Lanchaster
Secrets All Around
Wyatt Lanchaster
Átutazó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-06-01, 17:55

Tudom én, hogy nem gondolja komolyan. Eszében sincs jól érezni magát. Még meg sem akarja próbálni! Pedig a bajok ugyanúgy várnák másnap, hogyha csak egy estére is, de magukra hagyná őket. De nem, képtelen ezt megérteni, én pedig most inkább nem próbálom meg elmagyarázni neki. Bár nem történhetne semmi. Ő marad, mert maradni akar, én pedig eltűnök. Ha beszélnék, talán ezúttal lenne ideje elgondolkozni a szavaimon. De annyiban hagyom a dolgokat, még csak vállat sem vonok, jelezve, hogy akkor ne jöjjön szórakozni.
Nem vesztegetem tovább az időm, inkább elindulok tényleg kifelé. Ha ő maradni akar, hát csak nyugodtan, én viszont már itt sem vagyok. A ma este a szórakozásé, én pedig egy percet sem akarok ezen után másra fordítani. Az utcáig gond nélkül eljutok. Sőt, majdnem a sarkot is elérem, amikor meghallom magam mögött a lépteket, majd az ideges hangot.
- Ne csináld már! Mi másnak lehetne felfogni, mint egy hatalmas játék? Semmi értelme másképp tekinteni az életre - próbálom elmagyarázni neki, akaratlanul is. Pedig ha csak egy kicsit hallgatnék, rájöhetnék, hogy semmi értelme. Túl mélyre temette már a jó kedvét és csak a keserűség meg az élni akarás maradt. Nem hiszem, hogy bármit tehetek, és őszintén, nem is igazán fordul meg a fejemben. Nem akarok neki előadást tartani és hiába mondom, hogy menjünk szórakozni, ő csak mondja a magáét tovább.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik a rendőr az ajtóban. Amíg odébb állunk, legalább van időm átgondolni, hogy mit felelhetnék neki. Végül is döntök, hogy a sarkon túl is jobb még húzni kicsit az időt és biztosra menni.
- Nem mesélte még senki, mi történt? Senkivel nem találkoztál azóta? - kérdezem és akaratlanul is kis meglepettséget színlelek. Muszáj. Muszáj biztosra mennem, hogy nem hallottam mástól a történetet. Tekintve, hogy fogalmam sincs, igazából mi történt. Csak azt a tíz percet tudom, amíg ott lógtunk a biztonsági őrök markában.
- A rendőrök vittek el mindenkit. Az előzetesből kellett meglógni - mondom szemrebbenés nélkül és nagyon remélem, hogy tényleg nem tud semmi biztosat. Különben végem. A másik kérdés így is elég nehéz. Itt látszik, hogy ki kellett volna találnom valami hihető magyarázatot, de persze halogattam. Most pedig itt a baj.
- Dehogy ismert. Gondolom összekevert valakivel. Pont úgy adott át a rendőröknek, ahogy mindenki mást - vonok vállat teljes lazasággal és egy kavicsot rúgok keresztül az úton. Egy pillanat alatt eltereli a figyelmem, ahogy egy kukának ütközik az út másik oldalán, és kongó hangot ad.
- Nem szerzünk valamit enni? - vetek fel egy kérdést, csak azért, hogy biztos ne ragadjunk le annál a témánál, hogy honnan ismert akkor este az az őr.
Cosette de Villiers
Secrets All Around
Cosette de Villiers
Városlakó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-06-01, 16:30

Wyatt & Cosette

Nem is tudom, hogy képes lennék-e még másra, mint hogy folyton dacosan meredek arra, aki épp előttem áll, és hogy mérges vagyok talán az egész világra. Túl sok mindenen mentem már át, hogy okom legyen haragudni mindenre és mindenkire és fel sem foghatom ő hogyan tud ennyire lazán hozzáállni mindenhez, mintha semmi se lenne fontos, semmi se lenne komoly. Gondolom még annak a felén sem ment át, soha amin én. Nem is emlékszem mikor nevettem utoljára jóízűen. Jó egy-egy alkalom volt, visszafogott jó kedv az utóbbi egy évben, de aztán az is elég gyorsan megszűnt, mondhatni egy pillanat alatt, egy pisztolydörrenésnyi idő alatt. Mintha csak aki a közelembe kerül hamar ki is végezné a sors, nem csoda, ha nem akarom már ezt kockáztatni.
- Remek lesz és akkor majd jókat szórakozunk és minden szép lesz és jó... - azt hiszem érezni, hogy a hangom csöpög a gúnytól, már ha valaki érezni akarja, de lehet hogy ő ezt még csak fel sem képes venni. Én pedig tuti, hogy nem fogok magyarázni itt neki. Az viszont, hogy simán itt hagy eléggé kiborító. Nem gondoltam volna, hogy képes rá. Oké, lehet hogy azt mondtam, hogy maradni akarok, de... nem gondoltam teljesen komolyan. Akkor is jobb kint, mint bent, ha van tető a fejem felett és kaja is. Nem akarok itt maradni, csak... azt sem egyszerű kijelenteni, hogy segítséget kérek valakitől. Nem figyeltem, túlságosan mérge voltam, hogy figyeljek hol a kulcs. Megtehettem volna igen, de én nem olyan vagyok mint ő. Nem olyan a hátterem... bár neki nem is tudom, hogy milyen. Fura.
Hamar utolérem a kis színjáték után, és határozottan le is teremtem. Igenis, nem volt szép tőle, hogy csak így ott hagyott.
- Szerinted minden csak játék igaz? - szökik fel a szemöldököm és csak akkor indulok tovább, amikor meglátom a rendőrt, aki kijön elszívni egy cigit, vagy épp... keres valakit. Nem jó dolog, ha úgy kerülsz vissza a cellába, hogy most szöktél meg, tehát jobb lesz tovább állni. Oldalra pillantok, amikor újra megkorran a gyomra, az enyém pedig halkan "válaszol rá". Valamikor reggel ettem, de azóta már eltelt a nap nagy része és az sem volt túlságosan nagy mennyiségű étel.
- Szóval te hogy léptél meg? Azt mondtad mindenkit elkaptak, mi történt egyáltalán? Honnan ismert az a pasas? - azt hiszem járna nekem legalább valami válasz szerűség, főleg azok után, hogy bent hagyott. Igenis érdekelne, hogy mégis mi a fene történt ott, mert nagyon gyanús maga a tény, hogy őt ismerték és... valahogy nekem mindig is úgy tűnt, hogy túlságosan laza a stílusa egy utcakölyökhöz képes. Mint, aki még igazán nehéz dolgokon soha nem ment keresztül, mint akinek ez az egész tényleg csak játék.

Wyatt Lanchaster
Secrets All Around
Wyatt Lanchaster
Átutazó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-31, 19:39

Egészen élvezem a mi kis beszélgetésünket és ez valószínűleg látszik is rajtam. Bármerre kanyarodunk a témát tekintve, én szinte végig mosolygok. Akkor is, ha ő nagyon is idegesnek és feszültnek tűnik néha. Rákérdezhetnék, hogy mi baja van, de az nem én lennék. Úgysem tudok neki segíteni. Ha nem ragad át rá a jókedvem, többet nem nagyon tehetek, ami számít. Legalábbis én így látom.
- Ez bizony baj. De akkor majd én felfedezem a jó helyeket és megmutatom neked őket - húzom nagy mosolyra a szám egy pillanat alatt. Elgondolkozok rajta, hogy akár most neki is vághatnék. Legalább meg lenne, hogy ma mit csináljak. Igazán ráér még az a munkakeresés. Este van, hova mennem, azt már az első nap elintéztem. A pénzszerzés várhat holnapig. Ma szórakozunk! Vagy legalábbis én biztosan. Tekintve, hogy ő nem igazán jön.
- Azt mondtad, maradni akarsz, nekem pedig dolgom van - szólok vissza neki, ahogy hátrafelé teszek meg pár lépést. Aztán már ott sem vagyok. Gond nélkül sétálok ki az ajtón. Egy percig csak állok ott, a falnak dőlve, de senki nem rohan utánam kiabálva, hogy azonnal menjek vissza.
Innentől fogva teljesen ráérősen indulok meg egy tetszőleges irányba. Megkordul a gyomrom. Talán ideje lenne valamit szerezni, enni. Azon jár az eszem, hogy honnan lehetne, amikor meghallom magam mögött az ideges hangot. Megállok és szó nélkül, kivételesen komoly arccal hallgatom végig.
- Vicces? Nem. De én kérdeztem, hogy maradsz-e. Nem jöttél és nem mondtad, hogy szeretnél. Amúgy sem olyan rossz az előzetes zárka. Nincsenek társak, nincs... semmi, csak kiszolgálás - vonok vállat és ekkor már ott játszik a szám sarkában az a mosoly.
- De ne borulj ki, most már itt vagy. Jöhetsz velem. Keresünk valami jó helyet - szélesedik ki a mosoly. Meg sem próbálom elrejteni. Nem értem, hogy ő miért háborog. Kijutott, nem? Annak ellenére, hogy eddig maradni akart, most mégis itt van. Hol van itt a gond?
Talán ott, hogy őt már valószínűleg keresni fogják. Talán az ajtóban bámészkodó rendőr nem egy cigarettát jött ki elszívni, hanem keres valakit a tekintetével. Vagy nem. Elég nehéz rajtuk néha kiigazodni.
Cosette de Villiers
Secrets All Around
Cosette de Villiers
Városlakó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-30, 19:51

Wyatt & Cosette

Na persze, őt nem zavarja, hogy a rács két különböző oldalán vagyunk, mert ő van odakint és ő az, aki bármikor megpattanhat, mert senki se figyel rá, és nyitva az ajtó. Én viszont itt maradok és ez úgy még idegesítőbb, ha látom, hogy ő meg simán leléphet, hogy neki lazán szabad az út. Ez így nem járja! Ő is behozták ide, akkor csak heccből, vagy mégis mi a fene?
Azt viszont tényleg nem értem még mindig hogy ilyen könnyedén áll a dolgokhoz. Mintha nem számítana semmi sem, mintha minden egyszerű lenne, mintha... Nem is tudom, régen is furcsálltam vele kapcsolatban dolgokat, de most még inkább így vagyok ezzel. Nem tudom, hogy miért és hogyan került ide, de az biztos, hogy ezek után kezd érdekelni, hogy tud mindenre csak ilyen lazán vállat rántani és tovább menni.
- Szerinted én szórakozóhelyekre szoktam járni? Maximum... néha stikában, de... annyira ilyen szempontból nem ismerem a várost. - az utóbbi időben sokkal több energiám ment arra el, hogy túl éljek, hogy rendben legyek nagyjából, nem pont azzal foglalkoztam, hogy hol vannak jó szórakozó helyek, ahova be lehet jutni. Nem is tudom, sosem voltam az a típus, aki arra ment rá elsősorban, hogy jó helyet keressen, ahol játszhat, vagy akár megszívathat másokat. Én nem ilyen vagyok, nem ebben lelem örömömet, mert tudom milyen megpróbálni túlélni a mindennapokat és abba ez ritkán fér bele.
- Most komolyan itt hagysz? - bukik ki belőlem, ahogy komolyan értetlenül nézek utána. Tényleg kisétál, tényleg képes rá, hogy csak úgy elmenjen innen, és itt hagyjon, a helyett, hogy megszerezné nekem azt a kulcsot. Mérgesen szorítom össze a számat, de aztán moccanok is. Jó, akkor... legyen így. Egy kis nyakkörzést vetek be afféle bemelegítésnek, aztán jöhet a sírós kislány figura. - Kérem! Kérem... uram, rosszul vagyok, nagyon rosszul. Segítsen! - hangos robajjal, profin begyakorolt eséssel terülök el a földön, mint aki tényleg elájult. Hallom a lépteket, de persze nem nézek fel. A fickó hamarosan meg is érkezik, én pedig ügyes mozdulattal emelem le a kulcsot, amikor felpakol az ágyra. Rendes... de most nem számít. Távozik, én pedig kis várakozás után nyitom ki a rácsot, és slisszanok ki. Csak akkor döntöm el a pontos irányt, amikor meglátom a célpontot.
- Úgy gondolod, hogy ez vicces? Hm? Tényleg úgy gondolod? - érezheti, hogy komolyan az a terv, hogy nekimenjek, mert ez akkor is durva volt részéről. Mint, akit semmi sem érdekel, mint akinek semmi sem fontos, csak úgy jól elvan a kis... akármilyen életével.

Wyatt Lanchaster
Secrets All Around
Wyatt Lanchaster
Átutazó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-30, 13:06

Nem biztos, hogy jó ötlet volt a történtekre terelni a beszélgetést, de nem igazán számít. Jó, ő idegesebb, látszik rajta és én nem vigyorgok annyit, de... attól még lehetnek kérdéseim, nem igaz? Most vagy később, nem igazán számít. Itt is pont olyan jól el tudunk beszélgetni, mint bárhol máshol. Legalábbis engem biztos nem zavar, hogy a rács különböző oldalán vagyunk.
- Jó, akkor mi hülyék voltunk és vagyunk - vonok vállat, ahogy igazat adok neki, de látni rajtam, hogy különösképpen nem bántanak a szavai. Persze ha ezt az egész csapatnak mondaná, lenne, aki nem venné ilyen könnyedén. De én? Miért idegesíteném magam, vagy sértődnék meg? Nem lenne értelme egyiknek sem.
Ettől függetlenül viszont érdekelne, hogy mit gondol. Aggódott miattunk? Bűntudata van, hogy úgy lelépett egy szó nélkül? Még csak meg sem próbált minket is figyelmeztetni. Csak futott és mindenki mást bajban hagyott. Ha válasz helyett csendben marad, talán tovább gondolkozok azon, hogy vajon mit érez, de így... nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy tudjam, bántja a dolog. De nem teszem szóvá. Elég ha én tudom, mert láthatóan ő még maga előtt is tagadja. Hadd csinálja csak, nekem viszont lassan el kellene indulni, ha nem akarom megvárni, amíg a rendőrök visszajönnek. De egész jól elbeszélgetünk, szóval megkockáztatok még pár percet.
- Nem sok értelme lenne haragudnom rád. Így legalább lesz valaki a városban, aki megmutatja a jó helyeket - mondom mosolyogva. Másnál a jó hely azt jelentené, hogy olyan, amit ki lehet pakolni és pénzt szerezni, de én tényleg jó helyet értek alatt. Olyat, ahol jól érezhetjük magunkat. Ahol van valami műsor és be tudunk jutni. Szórakozni. A pénz dolgot máshogy tervezem megoldani. Mindig kihívás egy új városban valami piti munkát szerezni. Mert azt szoktam. Beszélek és beszélek, majd valaki pedig munkát ad nekem.
- Miért lennék rosszkor, rossz helyen? Szerintem elég egyértelmű, hogy hol nem látják szívesen az embert - mondom, mintha ezt tényleg ilyen könnyű lenne megállapítani. Szerintem így is van. Lehet látni rajtuk, hogy mikor nem akarnak minket a közelben tudni. Amíg viszont csak egy kőkerítés tetejéről figyeljük őket, ahogy a városban rohangálnak vagy próbálnak úgy tenni, mintha tudnák, mihez kezdjenek... Nem lehet belőle baj.
- Hát, azt hittem, tanultál pár trükköt - jegyzem meg nemes egyszerűséggel. Egy pillanatra beharapom a szám és elgondolkozok, de aztán nagy sóhaj után újra megszólalok.
- A magas őr oldalán lóg a zárka kulcsa, ha jól láttam. Könnyű leemelni onnan. Majd próbálkozz meg vele, ha jönni akarsz - adok tanácsot végül, puszta jóindulatból. Elfogadom én kérdés nélkül, hogy maradni akar. Nekem nagyon így jött le a szavaiból.
- Jó pihenést, Cosette - mosolygok még rá és halkan fütyörészve indulok meg a kijárat felé. Persze azért elnézek a másik irányba, amikor elhaladok arra, amerre a két rendőr eltűnt. De sehol nem látom őket. Hát akkor... irány a szabadság.
Cosette de Villiers
Secrets All Around
Cosette de Villiers
Városlakó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-30, 11:50

Wyatt & Cosette

Leléptem, egy szó nélkül és őszintén szólva nem örülök neki, hogy ő itt van, hogy emlékeztessen. Pierre is miattam halt meg, én léptem rá arra az ágra, ami zajt okozott, miattam lőtték le, ez is csak azt mutatja, hogy nem vagyok alkalmas arra, hogy csapatban mozogjak. Lehet, hogy van, akinek megy, van aki tud másokra hagyatkozni, de nekem soha sem ment. Egyszerűen csak... azt hiszem könnyebb egyedül, ha nem kell másra figyelnem. Ezt szoktam meg, mindig egyedül oldottam meg az életem, egészen kiskoromtól kezdve. Nem kellemes az élet így, azt nem mondom, de idővel eléggé belefásulsz a dolgokba, hogy már ne akarj mást, főleg amikor így emlékeztetnek is rá, hogy nem is lennél alkalmas másra, úgyse tudsz jobb lenni, mint ami vagy. A szavaira csak elhúzom a számat. Igen, gyors voltam, mert tudom, hogy annak kell lenni.
- Akinek egy kis esze is van, ugyanezt teszi. - rántom meg a vállam, de közben még is le tudja szűrni az arcomról, amit igazából gondolok. Igen, talán bűntudatom van, hogy ezt tettem, hogy nem kiáltottam el magam azonnal, hogy futás, de azzal a saját menekülési lehetőségeimet is csökkentem. Gyorsan kellett döntenem és nem tudtam átgondolni a dolgokat. Akkor és ott egyszerűen az ösztön volt a meghatározó és az arra ösztökélt, hogy fussak és meg se forduljon a fejemben, hogy visszanézek.
- Nem, nincs! - vágom rá gondolkodás nélkül szinte azonnal, mint egy kiválóan betanult választ. Volt, talán az első pár napban, talán aggódtam is, hogy mi lett velük, de mindenkinek saját magára kell vigyáznia. Az élet ilyen, nem foglalkozhatsz mással, mert akkor csak nagyobb az esély rá, hogy te is otthagyod a fogad. Ez nem önzés, ez egyszerűen csak... létszükséglet. Máshogy nem lehet túlélni, főleg most, hogy ki tudja mi lesz. Háború közeledik, de közben mégis be vagyunk ide szorulva és fogalmunk sincs, hogy mi lesz holnap, vagy holnapután.
Látom, ahogy a kijárat felé nézelődik. Nem dugták rács mögé, gondolom nem olyan jellegű, amit csinált, netán jobban tűrte, hogy behozták? A rendőrök nem szokták túl jó néven venni, a teszem azt meg akarod harapni őket, de ha ütni már nem tudsz, mert lefogják akarod, akkor mégis mi mást tehetnél? Értetlenül nézek rá, hogy ennek ellenére mégsem lép le, hanem marad és még kérdezget is.
- Te nem vagy mérges, mert leléptem? - egyszerűen figyelmen kívül hagyom a szavait, mintha fel se tette volna őket. Nem azért, mert nem akarok válaszolni, egyszerűen túlságosan furcsa, ahogy viselkedik, bár persze emlékszem régen is ilyen volt. Könnyedén vett mindent. A mosolyára most is felszökik a szemöldököm. - Tényleg viccesek, addig a pontig, amíg véletlenül nem kapsz egy golyót, mert rosszkor vagy rossz helyen. - keserű a hangom, tökéletesen érezni, hogy nem csak a levegőbe beszélek. Sosem értettem, hogy miért vesz mindent ennyire komolytalanul. A világ komoly, nagyon is az, szó szerint életveszélyes hely, ő pedig úgy áll hozzá, mintha csak valami apró kis semmiség lenne.
- Nem igazán tudok átsiklani a rácsokon, szerintem ezt te is tudod. - még hogy maradok-e? Hát mégis mi mást tennék? Én nem sétálhatok ki csak úgy, ahogy most ő megteheti. Végülis fedél van a fejem felett, olyan nagyon nem panaszkodhatom, bár persze nem kellemes bezárva lenni, ha nem teheted, amit akarsz.

Wyatt Lanchaster
Secrets All Around
Wyatt Lanchaster
Átutazó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-29, 17:08

Nagyobb szabadságot kapok itt az őrsön, mint reméltem. Nem túl sokszor vittek eddig be. Volt, ahol képtelen lettem volna kimagyarázni magam. Otthon ismernek elég jól, nem hitték volna egy szavam sem, bármilyen hihetően tudom előadni a szegény árvát. De itt? A történetem után még magamra is hagynak. Kicsit hihetetlen, de nem fogom a kispadon ülve várni, hogy mikor gondolják meg magukat és állítanak mellém egy újabb őrt. Inkább a rácshoz sétálok, hogy megnézzem magamnak a nagyhangú lányt. Tudtam én, hogy ismerős a harciassága! Tudtam, hogy ismerem! Egész büszke vagyok magamra. Persze először nem mosolygok. Nem éppen megszokottan váltunk el. Ő lelépett és mindenki mást bajban hagyott. Nem mintha nekem nem felelt volna meg így is. De azért elég sokan orroltak meg rá akkor este.
- Hát, nem volt eszünk. Vagy legalábbis nem voltunk olyan gyorsak, mint te. Neked aztán jó kis reflexeid vannak. Mi még csak a zseblámpa fényét néztük, mikor te már futottál. Egyetlen szó nélkül - fogom kicsit hosszabbra a beszédet, mint szükséges. Megfordul a fejemben, hogy ráérősen leüljek a rács elé és úgy beszélgessünk, de nem a legtisztább a padló a rendőrök sáros bakancsainak nyomán. Úgyhogy maradok állva, zsebre dugott kézzel.
- Aggódsz értük, vagy bűntudatod van? - kérdezek rá hezitálás nélkül, puszta kíváncsiságból, miközben csak közelebb lépek a rácshoz. Eszemben sincs megfogni és nekitámaszkodni. Nem akarom, hogy engem is betegyenek oda, mert azt hiszik, ki akartam éppen hozni onnan. Nem mintha nem fordulna meg a fejemben. De nem értek túl jól a zárak feltöréséhez. Hamarabb lopnám el az őrök szeme elől a kulcsot, minthogy anélkül bütyköljem meg a zárat.
- Gondolom - vonok vállat, hogy azért mégis válaszoljak a kérdésére, majd elgondolkozva nézek el a folyosó másik irányába. Ha menni akarok, most itt van a lehetőség. A bejárati ajtó nyitva áll és sehol egy őrszem. Igazán megtehetném, hogy fogom magam, elköszönök és már itt sem vagyok. Egyelőre viszont mégis maradok.
- Egyből ide jöttél? Olyan jó ez a város? Láttam pár elszórt cirkuszi plakátot, de az már jó pár héttel ezelőtti. Bár tény, hogy a rohangáló katonák mókásak tudnak lenni. Az az ideges fintor az arcukon! - majdnem elnevetem magam, de végül csak az a mosoly jelenik meg az arcomon, amit már igazán megszokhatott.
- Maradsz? - kérdezem, miközben a fejemmel a kijárat felé intek. Nekem most már igazán mehetnékem van. Ettől függetlenül, nem lepne meg, ha azt mondaná, hogy itt akar maradni még egy kis ideig. Végül is, szórakoztató a rendőröket nézni. Meg amúgy is, nem rossz hely ez. Kicsit koszos igaz, de ez valószínűleg csak nekem tűnik fel még mindig.
Cosette de Villiers
Secrets All Around
Cosette de Villiers
Városlakó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-29, 16:27

Wyatt & Cosette

Hát persze, hogy nem viselem túl jól, hogy be akarnak kasznizni, bár ha jobban belegondolok, akkor annyira nem vészes, csak ugye... mindig bennem van az alap ellenállás, mert mégse szeretem, ha valaki más határozza meg, hogy mit tegyek és mikor és ha rács mögött vagy, akkor erőteljesen ez a nagy helyzet. De sokat nem ér az ellenállás, csak hogy kicsit erőteljesebben löknek be, de végül nem kenődök a falon. Duzzogva dobom le magam a nyeszlett ágyra. Végülis kényelmesebb lesz ez, mint a földön, szóval összességében egy árva szavam sem lehet. Észre se veszem a kint maradt srácot, mert amúgy most hogy megszólal hallom, hogy fiatal viszonylag és amikor oldalra fordítom a fejem, akkor már tényleg egyértelmű a dolog, főleg amikor tudatosul bennem a tény, hogy ismerem is. Méghozzá nem is olyan régről, de nem mondom,hogy kifejezetten oda vagyok a tényért, hogy itt láthatom.
- Szia! - most már látványosan végig is mérem. Igen, egyértelműen ő az. Tökéletesen emlékszem rá, hogy teljes káoszba fulladtunk akkor este, és hogy őt megismerte az a fickó, és még csak nem is úgy tűnt, mint aki mondjuk tudná, hogy egy olyan kis tolvajjal van dolga, akit már egyszer elkapott. Tudom, hogy az milyen nézés, és akkor nem ezt láttam. Bár sok időm nem volt túl sok gondolkodnom ezen, hiszen gyorsan leléptem. Eszem ágában sem volt megvárni, amíg engem is elkapnak. Ilyenkor a legjobb, ha nem vagy túlságosan magas, plusz vékony, sok helyen átcsusszanhatsz, ahol a nagyobbaknak esélyük sincs. Persze a városból is leléptem és elég sokáig tartott mire megint bevállaltam, hogy egy kisebb csapat tagja legyek itt. Nem megy nekem annyira a csapat munka, ez már túl sokszor megmutatkozott.
- Ha egy kicsit több eszük lett volna ők is lelépnek, meg te is. - rántom meg a vállam. Nincs bűntudatom. Jó talán az elején volt egy kicsi, az első pár napban, mert nem tudtam mi lett velük. De nem szokott semmi durva történni. Pár pillanat múlva azért mégis csak visszapillantok rá. Mint mindig valahogy most is sokkal jobb állapotban van, mint egy átlag utca gyerek, vagy csak én érzem úgy? Hozzám képest legalábbis mindenképpen sokkal jobban fest. - De azért... jól vannak? - nem hiszem, hogy baj lett, de... mégis csak biztosan jobban érzem magam, ha igen a válasz.

Wyatt Lanchaster
Secrets All Around
Wyatt Lanchaster
Átutazó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-29, 12:00

Hiába az elhatározás, maradok ülve. Pedig minél tovább gondolkozok rajta, annál egyértelműbb, hogy nem lenne senki, aki elkapna. De hova siessek? Úgyis elengednek. Még csak rács mögé sem fognak dugni, ebben egészen biztos vagyok. Úgyhogy maradok és kinyújtóztatom a lábaimat, hogy ne zsibbadjanak annyira. Alig bírom hirtelen behúzni, amikor megjelenik két rendőr, egy kiabáló lányt ráncigálva. Oldalra döntött fejjel nézem a műsort. Láthatóan nem mindenki fogadja túl jól, ha elfogják. Úgy tűnik, csak én vagyok ilyen nyugodt és jókedvű. Csak én vagyok biztos a dolgomban.
Egészen addig követem őket a tekintetemmel, amíg nem csattan a rács ajtaja és nem hallom a zár kattanását. Még talán továbbra is abba az irányba nézné, hogyha nem tűnne el a rólam vitatkozó két rendőr is. Különös. Ilyet eddig még nem láttam. De mindig van egy első alkalom. Utánuk nézek a kanyar után. Eszükbe sem jut, hogy engem felügyelni kellene itt, a kispadon.
- Nekem jó - vonok vállat, majd végre talpra állok. Kinyújtóztatom a lábaimat, megropogtatom a hátam, majd kényelmes tempóban, a vékony kabátom zsebébe nyomom a kezem, ahogy odasétálok a rács elé. Ekkor még nem tudom, kit fogok ott találni, csak azt, hogy meg kell néznem magamnak a nagy hangú... nos, foglyot.
Persze, amint megállok a rács előtt, egy pillanat alatt eltűnik a mosoly az arcomról és összeráncolom a homlokom. Nem volt olyan régen, hogy utoljára láttam, így lehetetlen elfelejteni. Persze mintha kicsit szétszórtabbnak tűnne, mint emlékeztem rá, de ő az.
- Helló - köszönök oda neki, jó egy lépésre állva a rács másik oldalán. Egy percre sem tekintek oldalra. Úgyis hallani fogom, ha a saját őröm visszajön. Bár valószínűleg a hangját is kiereszti majd. De ráérek akkor, abban a pillanatban eldönteni, hogy mihez kezdek. Nincs értelme előre tervezni.
- Hamar eltűntél azon az estén. Sokáig szidtak a többiek, amikor elfutottál, míg... minket elkaptak - közlöm vele, de én nem neheztelek rá. Megtehetném, de nem változtatott volna a helyzeten, ha egy kicsit lassabban reagál és őt is fülön csípik. Azt persze nem kell tudnia, hogy azért sem dühöngtem a többiekkel, mert különleges helyzetben voltam. Elég más a helyzet, ha a saját testőröd fog el és csak szobafogságot kapsz. Nincs értelme hőzöngeni.
Cosette de Villiers
Secrets All Around
Cosette de Villiers
Városlakó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-29, 06:46

Wyatt & Cosette

Talán van azért a káosznak jó oldala is. Oké, még nem alakult ki annyira durva helyzet, de valamivel több helyre be lehet jutni így, igaz, hogy a kockázat is jóval nagyobb, hiszen az emberek hajlamosak puskát tartani még a párnájuk alatt is, csak mert kicsit rosszabb a helyzet, mint úgy általában. Őszintén szóval én amúgy sem tehetek mást, mint hogy próbálom a magam módján kihasználni a helyzetet, nagyjából túlélni és a legjobban kihozni belőle. Jobb lenne tovább állni, de ezt most nem tehetem meg. Az a baj, hogy ha már több helyen ismerik az arcod, akkor azért jóval nehezebb gond nélkül besurranni, mert mintha mindenki sokkal jobban figyelne rád. Csapatban könnyebb, sokkal, hiszen fedezni tudjuk egymást, csak épp én most újfent egyedül vagyok és így kell mindent megoldanom. Amikor pedig már egy napja nem voltál semmiféle emberi étel közelében sem, akkor olyasmivel is megpróbálkozol, amiről tudod, hogy baromi rossz ötlet, de egyszerűen nincs más lehetőséged. Hát ezért vagyok most itt, vagyis ezért kerültem bajba, de kezdjük az elején.
Legalább egy órát vártam, hogy az öreg végre elmenjen a jól megérdemelt ebéd szünetére. Hát persze, hogy hét lakat alatt őrzi a kisboltot, mióta ez a bura izé a fejünk felett tornyosul, de csak összekapta magát és elhúzott. Innentől már csak pár percet kellett várnom, hogy besurranjak, amíg ő hátul esik. Egyáltalán nem gond pár láncot eltüntetni az útból, ha amúgy már jártál egy adott helyen párszor, csak épp egy dologgal nem számoltam. Az öreg is sokkal jobban figyel, mint általában. Már épp sikerült lenyúlni a legközelebbi kenyeret a polcról, amikor szemben találtam magam vele. Egy még a kisebb gond igazából, mert még mindig lehet venni egy hátraarcot és futni, de aztán elég hirtelen sötétült el minden egy könnyed csapásnak köszönhetően, ami tarkómat érte.
Most pedig itt vagyok, ahogy az tőlem nem meglepő, két rendőr kell, hogy tartson, mert amúgy már csúnya károkat okoztam volna bennük. Egy jó adagnyi nyomdafestéket nem tűrő francia káromkodás közepette csattan a rács, miután elrángattak Wyatt mellett. Őszintén szólva nem figyeltem meg, hogy ki van itt, most nem, nem az a legfontosabb.
- Ennyi miatt nem tarthatnak bent! Végülis nem történt semmi, sőt engem bántalmaztak! - jó, ütöttek le, és jó azért, mert el akartam csenni pár dolgot a boltból, de akkor sem fair ez az egész. Persze nem kapok választ, de végülis... teljesen mindegy. Max. pár nap, amit bent töltök majd nem? Jobb itt, mint az utcán, lehet hogy az lesz a legokosabb, ha időnként direkt hozatom be magam, csak mondjuk legutóbb az a mogorva rendőr, aki kint ücsörgött... hát ő nem volt túl szimpatikus.

Wyatt Lanchaster
Secrets All Around
Wyatt Lanchaster
Átutazó

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty2014-05-28, 18:15

Bevallom, nem a legjobb kezdés egy hét után már elfogatni magam egy piti betörés miatt, de úgysem fogok sokáig itt maradni. Nem tudnak velem mit kezdeni. Soha nem tudtak. Ügyesen kell színészkedni, ennyi a titok. Ettől függetlenül persze nem kellemes egy majdnem teljesen ismeretlen város rendőrségén ücsörögni. Főleg úgy nem, hogy mellettem tornyosodik az egyikük. Az előző városban már egész jól elbeszélgettem velük, de itt meg sem tudok szólalni. Nem is ajánlott, tekintve, hogy elég elveszettnek tűnik. A végén még megsértődik, amiért elvonom a figyelmét a messzire bámulástól.
Végül persze jön egy másik egyenruhás. Rámosolygok, mintha természetes lenne, hogy itt találkozunk. Már éppen azt hinném, hogy leguggol elém, mintha tízéves lennék és megkérdezné, hol vannak a szüleim. Nos, a kérdés stimmel. Tényleg ezt mondja, de közben kihúzza magát és próbál tiszteletet kicsikarni belőlem. Kár, hogy ott a kávé a kezében. Így nem a leghatásosabb.
- Nem a nevemet kellene megkérdeznie? - teszem fel a kérdést tökéletes francia kiejtéssel, miközben oldalra döntöm kicsit a fejem. Általában ezzel a kérdéssel szoktak kezdeni. Különös. Úgy látszik, a franciáknál más a szokás. Na persze erre jön a ne mondjam meg, mit csináljon szöveg. Bólogatok, majd újra elmosolyodok, ahogy végül megkérdezi a nevemet.
- Wyatt - mondok csak ennyit, majd jön a hosszú sztori. Nem emlékszem a szüleimre, nincsenek papírjaim és ott lakok, ahol éppen rám talál az éjszaka. Nos, ez tényleg igaz. Magam mögött hagytam a nagy, puha ágyam és a tökéletes kiszolgálást. De nem bánom. Akkor sem, ha már kezd nyomni a kemény pad és zsibbad a lábam a több, mint egy órás üléstől.
A falnak döntöm a hátam, amíg a rendőr diskurál a másikkal. Suttognak, de így is ki lehet venni, hogy fogalmuk sincs, mit kezdjenek velem. Ha lecsuknak, akkor sem tarthatnak bent sokáig. Nem tettem semmit. Vagy legalábbis hamarabb elkaptak, minthogy elemeltem volna bármit. Unalmamban a folyosót bámulom. Főleg a kijáratot. Fontolgatom, hogy elfutok. Biztos gyorsabb vagyok, mint ők.
Ajánlott tartalom
Secrets All Around

Titkosított Akta

Cosette & Wyatt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cosette & Wyatt   Cosette & Wyatt Empty

Cosette & Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Cosette & Wyatt
» Wyatt & Cosette - Who are you???
» Wyatt Lanchaster
» Libi & Wyatt
» Cosette de Villiers

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avignon Ereklyéi :: Archivum :: Avignon városa :: Belváros :: La Police municipale (Városi Rendőrség)-