Ω Főkarakter : Adeline LaPierre Ω Hozzászólások száma : 268 Ω Kor : 38
Tárgy: Keleti erdőségek 2014-04-12, 06:25
First topic message reminder :
Keleti erdőségek
A várostól keletre kisebb erdős sáv húzódik. Nem olyan méretű, mint ami a folyó partján délre, de azért itt is bőven akadnak állatok és persze... rengeteg fa.
Szerző
Üzenet
Auguste Dumont
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Auguste Dumont Ω Hozzászólások száma : 109 Ω Kor : 38
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-05-23, 19:20
Leon & Auguste
A gallyak ropogása, a bokrok és fák zúgása, és már tudom is, hogy jön Leon. Pár másodperc múlva már látom is őt, de nem kelek fel, továbbra is nyugodtan, neki dőlve a fának várom, hogy közelebb jöjjön. Már szinte mosolyogva veszem észre, hogy kezei a késre vannak simulva. Olyan…szomorú ez az egész. Régebben jóban voltunk, szinte már testvérek, vállvetve küzdöttünk együtt, nem volt olyan, amit ne tudtunk volna legyűrni, ha összefogunk. Aztán jött Isabelle, és mindkettőnknek sikerült beleszeretnie. Eleinte még nem viaskodtunk egymással, aztán mikor láttuk, hogy Isabelle ide-oda ugrál köztünk, akkor kezdődött ez el. Meg sem fordult a fejünkben, hogy szórakozna velünk, azt hittük, hogy elcsábította tőlünk a másik, és ekkor kezdtünk el mindenből versenyt csinálni. Szó szerint harcoltunk a kegyeiért, megromlott a viszonyunk, miközben semmi nem változott meg. Isabelle ugyanúgy tette, amit eddig, míg mi egymással szúrtunk ki egyfolytában. Nem tudom, hogy ő miként látta a helyzetet, de én nem hiszem, hogy választott volna közülünk. Abban sem hiszek, hogy Leon csak úgy félreállt volna, nem, ahhoz túlságosan is szerette őt. Talán én kicsivel többet lehettem vele, de akkor sem kaptam választ arra a kérdésre, ami a leginkább nyomta a szívemet. Sokszor gondolkodtam azon már el, hogy miért nem mondott….valamit. Bármit, akár azt, amit nem akartam hallani, az is jobb lett volna, minthogy szótlanul szenvedjen. Arról fogalmam sincsen, hogy találkozott Sérával. Nem is tudom, hogy mit tennék, ha megtudnám. Talán nevetnék, hogy mennyire ellenünk van a sors, hogy a történelem tényleg ismétli önmagát. Már az hihetetlen, hogy Séra egy az egyben úgy néz ki, mint Isabelle, hát még az, hogy megint elölről kezdjük az egész torzsalkodást. Bármilyen hihetetlen is, de nem vágyom arra, hogy megint harcoljak valaki kegyeiért Leonnal. Nem mondom, hogy nem fogott meg engem Sérá, hogy nem tetszik, hogy is ne tetszhetne, hiszen mikor ránézek olyan, mintha Isabelle nézne rám, de ahogy eltelik egy-két másodperc rájövök arra, hogy Isabelle halott. Hogy a föld alá van temetve, és aki velem szemben áll, akinek az arcát oly nagy csodálattal nézem, valójában egy teljesen más ember. Séra és Isabelle olyan, mint föld és ég, már ami a lelküket illeti. Merőben eltér a jellemük, és ezt elég volt egyetlen találkozásból megtudnom. Nem tudom azt mondani, hogy vonzódom Sérához, de azt sem tudom mondani, hogy szerelmes vagyok belé, valahol a kettő között egyensúlyozhatok. Én nem hinném, hogy tudok mást szeretni, nekem igenis Isabelle volt az igazi. Hiába hasonlítanak egymásra, előbb-utóbb rájövök arra, hogy nem teljesen egyformák. Egyre gyakrabban folyik össze előttem a valóság és a képzelet, a Serával való találkozásomkor is mindig Isabellet láttam, félek, hogy lassan beleőrülök ebbe. Felegyenesedek és egy lépést teszek felé. Nem tudom, hogy képes lennék-e őt hidegvérrel megölni. Dühömben talán megtudnám tenni, de…Isabelle szerette őt, az emlékéhez hűnek maradni azt jelenti, hogy nem ártok Leonnak, de… mindketten tudjuk, hogy előbb-utóbb valamelyikünk a másik életére fog törni. A kérdés csak az, hogy miért. Beleőrülök ebbe az egészbe, vagy esetleg ő féltékenységből? A kettőnk jövője meg van írva, valamelyikünk meg fog halni. – Nem Leon, nem ma. – mondom neki a fejemet csóválva és az íjat átvettem a vállamon, hogy lássa: nem ma fogjuk a másik vérével felitatni az erdőt. – Segíts nekem megtalálni valakit. – nem utasításként mondom ezt, inkább kérésként, Leon nem az a fajta ember, aki úgy ugrál, ahogy a másik fütyül. – Isabelleről van szó. Kövess, útközben elmondom a részleteket. – mondom neki és hátat fordítok neki, hogy elinduljak a nyomok után. Szerencsére úgy ismerem az erdőt, mint a tenyeremet, akit viszont keresünk tapasztalatlan vadonjáró, könnyen megfogjuk őt találni.
Leon McCoy
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Walter Sheringham Ω Hozzászólások száma : 30 Ω Kor : 35
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-05-23, 16:32
Auguste & Leon
Sejtettem, hogy miután találkoztam a hasonmással, Auguste meg akarja majd beszélni velem. Túlságosan gerinces, vagy őt is egyből magának akarja? Nevetséges, hiszen Serafine tökéletesen más, mint egykori közös szerelmünk, és már az egészből most elegem van. Nem akarok sem közösködni, sem előlről kezdeni a háromszögesdit. Legyen akkor az övé, ismét. Ha képes egy teljesen más lelkületű lánnyal ezt ismét eljátszani, akkor egészségére. Kezd ez az egész már beteges lenni. Valahogy az ellenállók csapata két részre bomlott. Auguste és udvartartása, a másik pedig én. Avalon néha beszélget velem, de mégiscsak a közösséghez akar tartozni, amit megértek. Én magam választottam, hogy egy idő után már ne is akarjon velem senki közösködni, na meg sajnálniuk sem kell, nem rontom velük a levegőt. Aztán lehet, hogy hatalmasat tévedek, és egykori barátom sunyi módon valami teljesen másról akar beszélni velem. Az biztos, hogy már találkoztak, Séraphine elég jól körbeírta őt. Az esélyes még, hogy eldöntötte, nem akar konkurenciát, vagy lázadásokat a csapatában, egyszer és mindenkorra félreállít. Egyszerűbb lenne, ha szimplán elküld, de ezt eddig is megtehette volna. Lehet, hogy úgy vélekedik, hogy ha magamtól nem léptem le, akkor már nem is fogok, és kitűzte szinte elkerülhetetlen, halálig tartó összecsapásunkat. Nem hiszem, hogy konkrétabban fel kéne rá készülnöm, lesz ami lesz. Amúgy is úgy érzem, túl sokáig éltem, már nem is nagyon van miért. Akkor az egyikünknek legyen vége. Ex-rendőrként a katonák között sincsen nagyon becsületem, nem fog utánam sírni senki. A fák között kimérten teszem meg az utat, nem árt végre lezárni ezt a régóta húzódó ügyet. Megpillantom őt, ráérősen tekintget rám, pedig tudom, neki nem mindegy, hogy él e vagy sem. Rengeteg barátja van, életigenlő. Az a gondom ezzel, hogy így nem túl fair lesz a küzdelem. Neki kéne élnie, hogy végre lenyugodhasson, hogy már nem vagyok. A fegyverei a keze ügyében, én egyenlőre nem mutatok ártó szándékot, csak az övembe dugott késen pihen a kezem, a felsőm kapucnija a fejemre húzva, az arcomat ettől láthatja. Sötét szemeim komoran villognak. Ahogyan őt nézem, csak arra tudok gondolni, hogy mennyire szerettem őket ketten, hogy még csak közéjük sem álltam, mégsem tudott vigyázni a lányra. Ennyi választja el a szeretetet a gyűlölettől. Vékony jég ez, amely bármikor beszakadhat, ahogyan meg is történt esetében. A víz alá küldött engem, és most már a nyakamra tapad a keze. Tekintetében valamiért mégsem azt látom, hogy az örök sötétségbe kíván küldeni. A pisztolyt nem rántom elő, csak azt figyelem, miért is hívott ide. Talán lesben állnak, akiket most még nem látok? Egyedül nem mer ellenem törni? Gyáva alak... - Mi van? – Vakkantom oda, és egyátalán nem félve a következményektől közelebb lépek.
Auguste Dumont
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Auguste Dumont Ω Hozzászólások száma : 109 Ω Kor : 38
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-05-17, 12:00
Leon & Auguste
Nagyot sóhajtva dőlök neki a mögöttem lévő fának. Már vagy félórája ácsorgok itt, de nem azért mert megvárakoztatnának. Pusztán csak előbb sikerült érkeznem, jóval előbb, mint akartam, de inkább érkezek előbb, minthogy kések. Attól pedig a legkevésbé sem félek, hogy Leon esetleg megvárakoztat. Általában pontosan érkezik mindenhova, most is talán csak azért jönne lassabban, hogy engem megvárakoztasson, de ezen én már nem fogom felkapni a vizet. Sokat gondolkodtam azon, hogy mégis kit hozzak magammal erre az útra, de a válasz adott volt. Louisnak most fontosabb teendői vannak, Adelinet nem akarom ezzel zaklatni, Avalon pedig…ő inkább maradjon ezekből ki, az lenne a legjobb neki. Persze tartozom is annyival Leonnak, hogy őt hozzam el magammal, ez e kettőnk dolga, semmi köze az ellenálláshoz. Biztos vagyok benne, hogy Isabelle mesélt az életéről neki, mert nekem is mesélt. Nem sokat, de éppen eleget. Nem volt könnyű élete, az apja egész életében a katonaságnál volt, és a lány mellette nőt fel. Most pedig a fülembe jutott, hogy valaki Isabelle után kérdezősködik. Talán az apja, talán valaki az életéből, akiről nem mesélt nekem, nem tudom, de meg kell, hogy találjuk. Semmi jót nem szül az, ha valaki megrögzötten keresi őt, mert a végén még eljutnak hozzánk, amit nem engedhetek meg. Éppen ezért hívtam el Leont. Minden ami összefüggésben van Isabellel, az a mi dolgunk, senki másra nem tartozik. Abban pedig biztos vagyok, hogy őt éppoly érdekli a dolog, mint engem. Már szóltam neki, hogy miről van szó, és arról is szóltam neki, hogy Keleti erdőségekben várom őt. Ügyes ember, biztos megfog találni engem. Talán ez a kis ügyünk egy pár órára eltüntetheti a másikkal szembeni haragot. Biztos vagyok benne, hogy nem kevésbé szereti Isabellet, mint én, hiába halt meg, ez pedig azt jelenti, hogy miatta félre tudja rakni az irántam érzett összes gyűlöletét és megvetését. Leon jó ember, akivel rossz dolgok történtek, nem volt ő mindig ilyen. Régen szinte testvérek voltunk, meghaltunk volna a másikért, de most…kitudja, nem tudom miként állunk. Hol levegőnek nézzük egymást, hol vitatkozunk, nem tudom soha eldönteni, hogy éppen mit gondol rólam. Talán az bántja ennyire, hogy nem ő tarthatta utoljára a kezeiben Isabellet? Mert, ha igen, akkor megnyugodhat, én is jobban örültem volna annak, ha nem az én kezeim közt vérzik el. Úgy nem kéne minden éjszaka vele álmodnom, nem kéne úgy kelnem reggelente, hogy egyből kezet mosok, mert látom a vöröslő vérét a kezeimen. Nem az én kezeim között kellett volna meghalnia, meg sem kellett volna halnia. Vagy inkább az zavarja Leont, hogy nem kaptunk választ? Hogy kétségek közt kell élnie, mert lehet, hogy nem őt választotta, ha egyáltalán választott? Néha olyan érzésem van, hogy Isabelle bábként játszott velünk, egymás ellen fordított minket, aztán rájövök arra, hogy ez butaság, mert bármilyen rosszul is jön ez le másoknak, tudom, hogy szeretet minket, és talán attól félt, ha választ, akkor valamelyikünket elveszti. Megrázom a fejemet és a másik kezembe dobom át az íjamat. Természetes pisztoly is van nálam, illetve a vadászkésemet is elhoztam, de valahogy én mindig is íjpárti maradok, sokkal elegánsabb, mint egy pisztoly. Türelmetlenül nézek körbe, hátha valahol észreveszem Leont. Talán mégiscsak sikerül felidegesítenie.
Mesélő
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Adeline & Walter Ω Hozzászólások száma : 43
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-05-02, 12:07
Szabad játéktér!
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Adeline LaPierre Ω Hozzászólások száma : 46 Ω Kor : 31
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-23, 16:13
Link & Jenna
Felfoghatatlan számomra, hogy most jut eszébe, hogy mi az illendő, miután belesett az öltözőbe és miután most itt fürdik velem és rajtam aztán az ég világon semmi nincs, a bőrömet maximum a tetoválások borítják és azok nem rejtenek el belőlem semmit sem. Az újabb visszakozásra csak elmosolyodom és gondolkodás nélkül tapasztom a mutatóujjamat a szájára. Szerintem ezt nem is tudná befejezni, akkor meg ne küzdjön a szavakkal feleslegesen. - De az, hogy nem láttál, nem rajtad múlt, csak a helyzeten. - nevetem el magam. Sőt szerintem örült volna, ha többet is lát, de egyelőre ezt még nem adtam meg neki. Nem arról van szó, hogy zavarna, de mégis csak ismerem már annyira a férfiakat, még az ilyen félénkek is egyformák, hogy van abban valamiféle izgalom, ha nem tudnak azonnal mindent. Van min agyalnia, van mit elképzelnie, amíg még szemből nem látott. - Rémes lehet folyton elnézést kérni mindenért! - rázom meg a fejem. Nem is tudom, mikor tettem ilyet legutóbb, talán már évek óta nem volt rá szükség. Ha hibázom, hát hibázom, főleg mert amivel foglalkozom ott a saját káromból tanulok. A nagyobb hiba, nagyobb sérüléssel is jár, ezért jobb, ha az ember figyel magára. - Ebben igazad van, mégis csak el kell játszani, mintha fájna, vagy épp, hogy azt, hogy nem. Nem is tudom, ezt majd kitaláljuk együtt, hogy mi a nagyobb látványosság, és akár másik városokban, mást is ki lehet próbálni. - sok a lehetőség ha utazó cirkuszban szerepelsz. Ha valami nem jön be, akkor mást próbálsz ki és ész. Egészen egyszerű. Arra viszont én sem számítok, hogy hamarosan már nem csak ketten vagyunk. Elhúzom a számat, amikor meglátom a hang gazdáját is. Biztosan leadták a drótot nekik a cirkuszban, csak hogy ne legyen nagy balhé, bár ha gondolom így is lesz. Még inkább ördögnek leszünk beállítva, ha már egyértelművé válik, hogy rajtam még csak ruha sincs. - Menj csak, de... ne kérj bocsánatot, semmi értelme. - mosolyodom el, és sebtében előrehajolok, hogy adjak egy puszit egyszerűen csak az arcára. Semmi több, bár ezzel is kiemelkedem annyira a vízből, hogy végképp egyértelmű legyen, hogy mennyire kevés rajtam a ruha, azaz hogy nincs. Érdekel? Persze, hogy nem! Mosolyogva intek még utána, amikor hátranéz, aztán újra lemerülök a víz alá. Egy kis meleg, hogy aztán kimásszak és majd gyorsan kapkodjam magamra a ruháimat és nagy gyorsasággal siessek vissza a sátramba. Azért nagyon megfázni nem akarok.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Andrew Maxwell Ω Hozzászólások száma : 37
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-22, 21:24
Próbálok nem aggódni azon, hogy vajon megfázik-e a ma estének köszönhetően. Ha ő ilyen könnyedén fogja fel, akkor én is igyekszek nem túlaggódni és ezzel mindent elrontani. - Igen, de... - nem igazán tudom megmagyarázni neki, hogy miért is lenne az más. Azt hiszem, igazából nem is akarok én annyira makacskodni. Egyszerűen csak eszembe jutott, hogy mit illik, szabad és mit nem. - De másodjára nem láttalak - vallom be, bár tudom én is, hogy ez nem jelent semmit. Ettől még ugyanúgy megtettem és tovább is ott lettem volna, ha nem húz el onnan a kalapos fickó. Mégis úgy érzem, hogy muszáj megmagyaráznom, akkor is, ha egyáltalán nem változtat semmin. Itt persze ki is fúj a magyarázkodásom és az összes, amúgy ésszerűnek tűnő indok, úgyhogy elhallgatok. Inkább próbálok válaszolni a többi kérdésére. Nem mintha tényleg ennyi gondolkodási időt igényelne némelyik. Jól tudom, hogy amint hazaérek, leszedik a fejem, amiért kimaradtam. Fogadni merek, hogy a nevelőanyám sírva fut majd hozzá, mert már mindenre gondolt, csak arra nem, hogy jól éreztem magam. Mégis idő, amíg megfogalmazom a választ, miszerint elég valószínű, hogy nagy bajban leszek a mai tetteim miatt. De nem érdekel. Ez egyszer már tényleg nem érdekel. Sőt, annyira nem érdekel, hogy amint látom a mosolyt az arcát, én is viszonozom és egyáltalán nem számít, hogy mi lesz, amikor hazaérek. - Így sem olyan nehéz. Csak minden második mondat után odateszem, hogy "bocsánat" és kész - kezdem egész komolyan, de aztán csak elmosolyodok. Tény, hogy minden apróságért bocsánatot szoktam kérni, de az nem minden második vagy harmadik mondat. Most sem teszem, pedig azért ott a késztetés, mivel elég nagy hülyeséget mondtam, ráadásul a hülyeség szó maga is csúnya. De elnyomom a késztetést. Inkább azzal foglalkozok, amit ő mond. - Igen. Hogy jól bírjam a fájdalmat. Jól bírjam megjátszani, hogy mindenki más elszörnyedjen - húzom mosolyra a szám. Lehet, hogy most ezzel már viccelődünk, de egyértelmű, hogy meg is van, mit fogok csinálni, ha majd közéjük tartozok. Csak jussak el addig, hogy összeszedjem a bátorságom, pakolja és... annyi ember mellé ki menjek állni. Vagy éppen feküdni. Ahhoz viszont már szerencsére nem kell nagy bátorság, hogy újra kérdezzek tőle. Tudom én, hogy állandóan ide kanyarodunk vissza, de ez az egyik, ami igazán érdekel. A szavai után csak nagyon bólintok és rájövök, hogy már egyáltalán nem zavar, hogy a parton vannak a ruháink. Már éppen mosolyra húznám a szám és talán... talán megtennék egy nagy, de nagyon merész lépést, amikor megérzem magamon a pillantást. Ismerem. Ismerem ezt a furcsa érzést. - Lincoln Damien Atwood! - hallom a saját nevem azon a sírós és egyben ideges hangon. Nem mozdulok, viszont teljes erőből szorítom össze az állkapcsom. - Azt hiszem, mennem kell - mondom szinte suttogva, egy grimasz kíséretében. - De holnap itt leszek. Vagyis a sátornál. Nem a tiédnél a nagynál - valahogy megoldom, teszem hozzá gondolatban és már indulok is a part felé. Csak akkor nézek hátra, mikor már rajtam van a kabát - minden más a kezemben - és a nevelőanyám húz maga után, miközben bőszen magyaráz.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-22, 18:56
Link & Jenna
Egyáltalán nem érdekel, hogy megfázhatok, vagy ő, vagy akárki. Ott van rá a kellemetlen, de nagyon is hatásos tea, és az életnem arról szól, hogy folyton azon aggódjunk, hogy a tetteink milyen következményeket szülhetnek. Én csak élvezni akarok minden egyes pillanatot és azt úgy lehet, ha nem gondolkodunk folyamatosan azon, ami történhet velünk, vagy másokkal, csak meg hirtelen döntünk valamiről. - Tudod az élet akkor szép, ha zajlik. Nem lehet mindig azon agyalni, hogy minek mi a következménye. Ha megfázunk... hát majd meggyógyulunk. - teszem még hozzá, hogy aztán pár perc múlva elmerüljek a víz alatt. A sérülései sem érdekelnek, nem fogok rákérdezni egyre sem, most nem, ez biztos, főleg ha egyszer látom, hogy mennyire takargatja magát. Szerintem nincs baj velük, de neki gondot jelent. Mindenkinek van olyasmi amit nem szívesen regél el másoknak, és ezt illik tiszteletben tartani, ennyit még én is tudok. - Illendőségről beszélsz azok után, hogy kétszer belestél az öltözőbe és hogy most itt fürdesz velem finoman szólva is hiányos öltözetben? - nevetem el magam. Ehhez képest az, hogy bejön a sátramba megtörölközni és szárítkozni nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne. Persze nem nevetek hosszan, nem akarom megbántani, az se jó, ha e miatt érzi magát rosszul, de akkor is viccesnek érzem. Látott ruha nélkül, igaz hogy csak hátulról, de akkor is. Ezen kívül már csak annyi plusz történhet vele, hogy elölről is lát, de ennyire nem akarom kínos helyzetbe hozni, a végén még a mostaninál is jobban kezdene el angolul habogni, amiből tényleg nem sokat értek. - Ez a beszéd! - mosolyodom el, amikor végre olyasmit mond, amit hallani akartam. Nem számít, akkor én örülök határozottan nagyon, ha így gondolja. - Nem volt azért hülye ötlet, ne... agyalj mindig azon, hogy mit mondasz, vagy teszel, csak mondd, vagy tedd, ami jól esik. Hidd el úgy sokkal könnyebb. - rázom meg a fejem. Látjuk, hogy én is milyen jól el vagyok, nem agyalok túl sokat semmin, egyszerűen csak élek úgy, ahogy jól esik és így vagyok igazán boldog. A túl sok gondolat, néha nagyon meg tudja kavarni az ember fejét. - Gyakorolsz? Gyakorolod, hogy ne fájjon? - mosolyodom el. Legalább ez tetszik neki, kezd fejlődni határozottan, már csak az kell, hogy ne érezze magát időnként kínosan, ha olyasmi történik vele, ami nem megszokott. A következő kérdésére csak megrántom a vállam. Tényleg nem tudom, hogy erre mit is lehet mondani. - Egyszerűen csak... nem lesz jobb attól, hogy szégyenlünk valamit. Tudod könnyebb nem foglalkozni mások véleményével, mint rágódni rajta, azzal csak nekik teszünk jót, ha rosszul érezzük magunkat. - igen, könnyebb a bunkók képébe nevetni és kész, nem pedig agyalni, hogy miért gonoszak. ha valakinek attól lesz szebb az élete, hogy mást bánt, mást szól le, hát akkor tegye. Szerintem az én életem jóval boldogabb és érdekesebb, mint az ilyen embereké és ez nekem pontosan elegendő.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-21, 20:32
Komolyan azért aggódok, hogy meg fog fázni. Az már biztos, hogy én nem úszom meg. Érte viszont még aggódhatok. De úgy tűnik, csak én teszem ezt, őt egyáltalán nem érdekli az ilyesmi. A szavaira mégis bólintok és elhiszem, amit mond. Utána pedig már úgysincs időm olyasmin gondolkodni, hogy ki fázik meg és ki nem. Túlzottan leköt, hogy kövessem a mozdulatait a tekintetemmel és amilyen gyorsan csak tudok, lekapjak magamról mindent az alsó kivételével. Az azért marad, bármi történjen. Már attól is elég kényelmetlenül érzem magam, hogy minden mást levettem. Nem vagyok én ehhez hozzászokva és még hozzá jön, hogy szégyellem is a sok foltot magamon... - Azt hiszem... - mondok ennyit, mert eszemben sincs igazán részletezni neki, hogy mi a helyzet. Nem akarom felhozni, hogy mennyire szégyellem a testem. Néha a foltok és hegek a legkisebb bajom, ehhez még hozzájön a belém nevelt illem, hogy nem vetkőzünk nyilvános helyen... és minden más. Ezért is van az, hogy a fejem az egyetlen, ami kilátszik a vízből. Persze próbálom én rávenni magam, hogy ne viselkedjek ilyen szánalmasan. Néha egy-egy pillanatra kijjebb emelkedek, aminek köszönhetően fel is tűnik a heg a vállamnál. Ezt kivételesen még a vonatbalesetnél sikerült összeszedni. Azt hiszem, valami üvegszilánk fúródhatott oda, amit fogalmam sincs, hogy szedtek ki. A lényeg, hogy mára már csak a heg van, semmi több. - Visszaérünk a sátradhoz? - kérdezek vissza, mert egy pillanatra nem tudok mit kezdeni a szavaival. Ezzel most meghívott magához? - Nem túl illendő már első este... benéznem a... szobádba. Sátradba - mondom ki kivételesen azt, ami a fejemben jár. A következő válaszom viszont nagyon is megfontolom. Nem mintha nem tudnám, hogy mit fogok kapni, amiért nem voltam otthon. - Valószínű. De nem számít - rázom meg a fejem és most tényleg úgy érzem, hogy könnyedén megbirkózok azzal, amit majd kapok. Az biztos, hogy holnap is itt leszek, bármivel is jár. Talán majd bőrönddel együtt jövök és vissza sem megyek. Miért is ne? Nem igazán van mit veszítenem. - Hát... nem. Hülye ötlet volt - vallom be egy grimasz kíséretében. Nem elég, hogy őrültségeket beszélek, de most már az én mércém szerint még csúnyán is beszélek! Egyre jobb vagy, Link, gratulálok! Legszívesebben a saját fejemre vernék, mert igazán haragszok magamra, de csak miatta nem teszem meg. Az túl sok kérdést szülne. - Fakír... az nem rossz - gondolkozok el és emiatt legalább nem foglalkozok tovább az előbbi hibával. - Az jó lehet. Majd gyakorolok - húzom mosolyra a szám és végre rászánom magam, hogy egy pillanatra én is teljesen elmerüljek a vízben. Már úgyis tiszta víz a hajam az esőtől, így legalább nem a hideg esőcseppeket érzem majd. Ezzel az egyetlen baj, hogy érzem, amint a hajam alól előbukkan a heg, de amúgy sem látszik ilyen sötétben. - Ti... hogy csináljátok? Azt, hogy... nem zavar titeket, hogy mások megbámulnak. Hogy azt mutatjátok, ami miatt különlegesek vagytok? - teszek fel egy újabb kérdést, bár nem vagyok benne biztos, hogy ezt el lehet igazán magyarázni.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-21, 19:15
Link & Jenna
Nem is tudom, hogy miért kell annyira túlbonyolítani a dolgokat. Egyszerűen csak teszem, ami tetszik, ami először eszembe jut és nem gondolkodom azon, hogy mik a következmények, hogy mi lehet az eredménye. Nem zavar, hogy esik az eső, de az sem, hogy vizesek leszünk, hiszen amúgy is irány a víz. Hogy esetleg megfázhatunk, vagy hogy nem hoztunk törölközőt? Nem nagy ügy. Vannak, akik hóban fürdenek és nekik sem lesz bajuk. Egy gyors futással egy perc és már a sátorban vagyunk, ahol be lehet bújni egy takaró alá és meg lehet szárítkozni. Ennyire egyszerű. Nem kell ezt túldramatizálni, én amúgy se szoktam egy könnyen megfázni, már hozzászoktam a viszonylagos hűvöshöz. - Egy kis tea és meleg takaró és nem fog megfázni. Ismerek egy nagyon jó keveréket, sok betegséget távol tart, bár pocsék az íze. - igen, valahogy az, ami egészséges soha sem igazán jó, de legalább nem visszakozik annyira hevesen. Engem úgy se fog vissza, csak a kérdés, hogy ő maga kibírja-e, hogy ne jöjjön utánam. Azok után kétlem, hogy ledobom a ruháimat. Pedig csak hátulról lát ismét, habár most azért többet, mint legutóbb. - Szégyenlős vagy. - mosolyodom el, hiszen nyakig elmerül, pedig azt nekem kéne tennem, hiszen én vagyok a nő, az én mellkasom az, amit elvileg el kéne rejteni, de én nem igazán vagyok ezen rajta. Nem érdekel, hogy mi tűnik ki, habár azért nem akarom, hogy itt kapjon nekem szívbajt a vízben, ezért nem emelkedem ki túlságosan, csak azért nem nyakig ér nekem a víz. Az alsója pedig, hát akkor majd megoldja, én elhiszem neki, vagy majd vissza felé még gyorsabban fut, mert ha kimegyünk innen, akkor tényleg határozottan hideg lesz majd. - Ugye? Én mondtam, kellemes a víz, aztán majd kapsz egy meleg takarót, ha visszaértünk, és megnézheted a sátramat. Az alsód is megszárad, ha közel tesszük a meleghez. Nagy bajba kerülsz, amiért nem mentél haza? - kíváncsian döntöm oldalra a fejem, hiszen már úgy tűnt az is nagy dolog volt tőle, hogy eljött a tábortűzhöz, de ez még tovább fog tartani, főleg ha nem vizesen akar visszamenni. - Nekem? Tartod a kötelet? - nevetem el magam. Tényleg fura egy ötlet, hogy nekem akar besegíteni, de biztos lehet találni valamit neki majd. - A mindenes sem rossz, de... miben vagy jó? Lehetnél fakír? Tudod szöges ágy, meg minden. - hiszen nem érzi a fájdalmat és nálunk mindenki valamilyen szinten a hátrányaiból kovácsol előnyt. Én alacsony vagyok, de fürge és látványos, ezért is illik hozzám az, amit csinálok. Míg egy bűvészhez passzol az, hogy közben ijesztő nyelve van. Azt persze nem tudom, hogy nem érezné-e rosszul magát, ha a hátrányát kell mutogatnia, de lehetne rá büszke, hiszen mi mind azok vagyunk a magunk különcségeire.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-21, 15:43
Örülök, hogy nem faggat arról, pontosan, hogy zajlik egy verekedés, aminek az a vége, hogy jó pár kék foltot szerzek. Nem szívesen hazudnék neki, bár megtenném. Valahogy. De sokkal jobb arról beszélni, hogy mennyire sajnálnám megrongálni a sátrat csak azért, hogy láthassam a résen keresztül. Nagy mosollyal bólintok minden egyes szavára. Pontosan úgy van, hogy mondja. Minden, amit teszek, csak a sátrakért van. Akkor viszont már nem mosolygok, amikor esni kezd az eső. Nem tetszik, hogy egy ilyen apróság akar véget vetni az estének. Nem akarok még hazamenni és szembenézni azzal, amit kapok, amiért kimaradtam. Mégis végül felajánlom, hogy visszakísérem őt a sátrához és elköszönök. De nem. Úgy tűnik, neki eszében sincs ilyesmit tenni. Értetlenül követem - sok választást nem hagy. Nem mintha nem húzhatnám ki a kezem az ujjai közül... csak nem nagyon akaródzik. Akkor persze már szívesen megtenném, amikor rohanni kezd a fák között. Az a legkevesebb, hogy alig bírom a tempót, amit diktál. A nagyobb baj, hogy ennek a futásnak meglesz a látható eredménye. A legjobb esetben csak a kabátom szakadt el a gallyak miatt és kicsit felsérti valami a lábam. Persze mikor megáll végre, látni rajtam, hogy kicsit kifulladtam de próbálom titkolni. Egy perccel később már képes is vagyok kinyögni az első kérdésem. Nem túl meglepő módon, választ sem kapok. Aztán már az is kész csoda lenne, ha emlékeznék a saját kérdésemre! Komolyan itt kezd vetkőzni előttem, hogy... mit tervez? Nem értem, miért akar pont most itt fürödni. Szép hely, ezt meg kell hagyni, de... Nem értem. Tényleg nem értem, hiába próbálja megmagyarázni. - De, mindegy. Csak így könnyű megfázni és akkor... hogy nézlek meg holnap? - próbálok én valami ésszerű mondatot megfogalmazni, de elég nehezen megy, miközben le sem bírom venni róla a tekintetem. Akkor viszont már nem hezitálok, amikor eltűnik a szemem elől. Tud úszni? Valószínűleg. Mégis aggódva pillanatok arra, amerre utoljára láttam és szinte azonnal vetkőzni kezdek. Az meg sem fordul a fejemben, hogy az alsót is levegyem. Még így is elég kellemetlen. Nem csak azért, mert újabb foltokat látni a testemen... egyszerűen... csak nem érzem így jól magam. De legalább utána indulok végül. Eddigre már előkerül, nekem pedig elszáll a megmagyarázhatatlan aggodalmam. A kérdésére viszont még így sem tudok válaszolni, csak összeszorított szájjal bólintok és nyakig merülök a vízben, hogy ne látszódjon belőlem szinte semmi. - Öm... hát... majd megoldom... valahogy - próbálok én értelmesen beszélni, de ez a pár szó is csak angolul jön a számra, amiből lehet, hogy semmit nem ért. De azt hiszem, anélkül is le tudja szűrni, hogy csak össze-vissza habogok. Eszembe sem jutott, hogy fogok ezek után kiszállni a vízből és felöltözni és hazamenni és... És mindenekelőtt levenni róla a tekintetem és nem bámulni úgy, hogy az már nem csak súrolja az illetlenség határát. - Így tényleg nincs olyan hideg - vallom be kis hezitálás után, egy idétlen mosoly kíséretében, majd elhallgatok. Mit fogok előadni ha csatlakozok hozzájuk? Ezek szerint ő már el is fogadta, hogy így lesz? Mosolyra húzódik a szám, de ez nem jelenti azt, hogy van ötletem is. - Fogalmam sincs. Miből van hiány? Majd megtanulok valamit. Könnyen alkalmazkodok és... szóval amit kell, majd azt csinálom - bólintok egy nagyot, mintha mindezt magammal beszéltem volna csak meg. - Akár besegíthetek neked. Valahogy. Valamiben. - vetem fel az ötletet, de így hangosan kimondva, már nem sok értelme van. Miben is kellene neki segíteni? Gyerekkora óta csinálja! Ráadásul tökéletesen... legalábbis abból a kevésből ítélve, amit láttam. - De másnak is segíthetek. Leszek olyan... mindenes - vonok vállat végül és tudom le ennyivel, mielőtt végleg elkavarom a szavakat.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-21, 12:58
Link & Jenna
Eszem ágában sincs mélyebben belemenni, hogy miért vannak sérülések a karján, vagy ki tudja még hogy hol. Nem hiszem, ha az ilyesmiről bárki szívesen beszélne. Ez olyan, mint Marcel nyelve, senki se szokta faggatni, hogy mire emlékszik abból, hogyan vágták részben ketté. Én se szoktam arról mesélni, hogy milyen emlékeim vannak a régi időkről, a gyerekkoromból. Halványak túlságosan és nem is akarok velük foglalkozni, hiszen most csak a ma számít, a többi lényegtelen. - Igazán oda lehetsz a sátrakért, miattuk jönnél hozzánk, mert nincs ajtó, és csak azért nem vágnál rést, mert az a sátorra káros. - nevetem el magam. Na igen, biztosan csak azért nem vágna rést, de ha lenne akkor ugyanúgy bátran belesne rajta. Bár engem aztán olyan mélyen nem érdekel a dolog, nem szokásom ilyen apróságtól zavarba jönni. Egy viszont biztos, bármennyire is oda van a sátrakért, most nem azt fogjuk megcélozni. Egészen más ötletem van, csak úgy... ehhez van kedvem és én mindig azt teszem, amihez épp kedvem van. Megfogom a kezét és mivel nem ellenkezik olyan látványosan húzom is magam után. Alacsonyabb vagyok nála, csak tudja tartania tempót még ha én gyors is vagyok és ügyesen lavírozok előtte. Túl fogja élni, maximum egy-egy apró sérülés, de neki úgy se fáj, meg egyébként is csak így lehet tanulni és ha a cirkusszal akar jönni, akkor valamit el kell majd sajátítania, valamit, amivel ő is megmutathatja magát a közönségnek. Végre elérjük a célt. Hallom, hogy kissé liheg is, ha jól sejtem nem szokott hozzá az aktív mozgáshoz. Szélesen elmosolyodom, de a kérdésére nem válaszolok, csak egy sokat sejtetető mosoly marad az arcomon és már kezdek is kibújni a ruháimból, még a dresszből is, hogy nagyjából esőtől védett helyre csúsztathassam őket. - Pont azért nem számít, hogy vizesek leszünk, mindegy, hogy honnan jön, fentről, vagy lentről. - nevetem el magam, amikor kiböki azt a számomra értelmetlen mondatot. Esik az eső... na és? Száraz időben jobb fürdeni? Nem hiszem, és nekem most van kedvem hozzá. Remélem, hogy jön és nem csak a tisztásról figyel, addig is lemerülök a víz alá, csak pár pillanatra, de mire fent vagyok, már úgy fest rászánta magát. - Ugye magadon hagytad az alsódat? - döntöm kissé oldalra a fejem. Nem tudom elképzelni, hogy esetleg volt olyan bevállalós, hogy az is lekerült volna róla, pedig még csak nem is láttam volna semmit, hiszen a víz alatt voltam. - De tudod ugye, hogy utána kénytelen leszel levenni, mert arra felvenni a száraz ruhákat nem lesz kellemes. De... majd elfordulok. - mosolyodom el. Ha jól sejtem szégyenlős. Én nem vagyok az, abból is látszik ez, hogy nem merülök el nyakig, csak úgy a mellkasom tetejéig ér a víz. Így nem látni azért sok mindent, csak a melleim kezdetét, a sötét miatt pedig annál mélyebbre most nem látni a forrásban. - Miért jó? Inkább miért nem jó? Egyszerűen csak izgalmas! No és mit fogsz előadni, ha majd közénk tartozol? - erre azért kíváncsi vagyok, lehet hogy a kis defektjével hódít majd? Mint mondjuk a fakírok! Az nem is lenne rossz mutatvány, de kíváncsi vagyok, hogy ő mit mond, lehet hogy ért valamihez, amit nem is gondolnék.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-20, 20:31
Hezitálnom kellene, mielőtt elmondom, hogy honnan vannak rajtam a foltok, de nem igazán teszem. Végül is, ez a pár darab, amit lát, nem olyan sok. Könnyen ki tudom magyarázni. Vagy inkább elterelni arról a figyelmet, hogy mit is takar a verekedés. - Nekem hát! Nekünk ilyen gonosz ajtónk van - húzom mosolyra a szám és most igazán őszintének is tűnik, hiszen rájöttem, hogy nem fogja szóvá tenni, amit nem szerettem volna. - Még egy ok, hogy hozzátok csatlakozzak - szélesedik ki a mosolyom még jobban, de attól, hogyha jól figyel, látszik rajtam, hogy komolyan beszélek. Tényleg elhatároztam magam, hogy beállok közéjük. Azt még nem tudom, hogy fogom mindezt otthon kimagyarázni, de... talán nem is kérek majd engedélyt. Írok egy levelet és kész. Így, gondolatban egész egyszerűnek tűnik. - Csak a sátor miatt - ismétlem el apró bólintással, de hiába vagyok egészen komoly, ha jól sejtem, tudja ő, hogy tényleg nincs bátorságom és azért nem vágnék újabb rést. Pedig igazán kíváncsi vagyok, de tudom, mikor kell abbahagyni. Már így is túl sok illemszabályt szegtem meg azzal, hogy előadás előtt benéztem és utána is visszamentem. Nem kellene megismételni. És ha nincs rés, nincs gonosz csábítás sem. Bár kérdéses, hogy lesz-e előadás és komoly közönség, ha úgy fog esni az eső, mint most. Az rendben van, hogy a nagy sátor nem ázik be, de azt nem hiszem, hogy be merem vállalni, hogy egyetlen nézőként üljek ott a kis padokon. Vagy mégis? Áh, mindegy. Még holnapig abbamaradhat az eső. Most nagyobb bajom van annál. Vagy valami olyasmi. Fogalmam sincs, hova indulunk, de biztos, hogy nem én értettem félre, mert arra nincs egy sátor sem. A fák között semmi nincs... csak... fa. - Lassíts! Nekem... nem... - próbálok valamit kinyögni, hogy lassítson le, mert én nem tudom olyan gyorsan és olyan könnyen szedni a lábaimat, mint ő. Nem egyszer rúgok bele kisebb fatörzsbe és akadok fenn egy másodpercre valami gallyban. Fogadok, hogy gond nélkül szakította ki mindegyik a kabátom. Hogy én ezért is mit kapok majd! - Hű! - mondok csak ennyit, már ha ez szónak számít. Ha nem kapkodnám már ennyitől kicsit a levegőt, biztos, hogy valami bővebbre is futná. Mert a látvány tényleg igazán szép. Így esőben pedig olyan, mint valami varázslatos helyszín. - Miért is jöttünk... ide? - az utolsó szót egy nagy nyelés előzi meg. Rátéved a tekintetem és látom, hogy mire készül. Pislogás nélkül nézem végig, majd követem, amíg eltűnik a vízben és már csak a feje látszik. - De hát esik az eső! - veszem elé hirtelen a józan eszem. Így már egyszerűbb, hogy oda tudok figyelni arra, mit beszélek. Aztán ő eltűnik a víz alatt, én pedig villámgyorsan kezdek ledobni mindent magamról, kivéve az alsónadrágot. Azt azért nem kellene... azt hiszem. Így megyek utána és kissé rémülten kezdem keresni. Nem tudom eldönteni, hogy szándékosan merült le, vagy...? - Jenna? - kezdek bele, de már meg is pillantom. Még látni az aggódó tekintetem egy másodpercre, de aztán már mosolygok. - Miért is jó fürdeni ilyen időben? - kérdezek rá, de nem tagadom, valamilyen szinten ez jó dolog. Az a legkevesebb, hogy így, a vízben nem vacogok. Van az egészben valamilyen... izgalom. Meg vagyok róla győződve, hogy más nem csinálja ezt. Mi pedig igen. Szabályszegés. Egy újabb.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-20, 19:24
Link & Jenna
Olyan egyszerűen beszél erről, hogy teszteljem a karját azzal, hogy megütöm, pedig nem tudom rávenni magam erre. Nem akarom bántani és még véletlenül sem akarom megütni, eszem ágában sincs! Főleg, hogy így is van már elég sérülés a karján, amiket én nem fogok bántani. Kissé elkerekedik a szemem a válasza hallatán, valahogy egyértelmű nekem, hogy ezek a verekedések nem arról szóltak, hogy ő kötött bele valakibe, hiszen nem tűnik olyannak még kicsit sem. - Neked ment az ajtó? Hát látod ezért jó a sátor, nem nagyon van benne ajtó. - mosolyodom el. Nem akarom ezt a verekedés dolgot boncolgatni, inkább csak megjegyzem magamnak és kész, így is sejtem, hogy mit akar takarni ez az egyetlen szó is és nagyon nem tetszik nekem, hogy bárki is bánt valaki mást. Én csak tudom, hogy sok esetben ez milyen nagyon jogtalan és milyen rémes tud lenni. Az emberek gonoszak, és ezt a mi fajtánk már elég sokszor tapasztalta meg a saját bőrén. - Szóval csak a sátor miatt nem tennéd igaz? Minden világos. - nevetem el magam. Ez az a kis piszkálódás, amit Marcellel is csinálunk és én igenis élvezem. Még lazán oldalba is bököm, főleg hogy iszogatja a bort is. Szeretem az ilyen estéket és elő szokott fordulni máskor is, hogy csak úgy simán elhívok valakit közénk. Nem lepődik meg rajta senki, ezért nem tette szóvá Marcel sem azt, hogy nem ültem le a többiek közé. Most is gond nélkül megy mindenki a dolgára, amikor csöpögni kezd az eső, sőt egyre erőteljesebben esni. Lassan menni kéne, de nekem nagyon nincs kedvem, sőt... egészen más ötletem van. Nem biztos, hogy van elég bátor, hogy velem tartson, de nagyon meggyőző tudok ám lenni. Ezért is ragadom meg a kezét, amikor feláll. Nem a sátor lesz a cél, de nem fogom már előre elárulni, abban nincs semmi izgalmas. - Majd meglátod. Pár napja találtam egy csodás helyet nem is olyan messze. Csak gyere! - mosolyodom el, ahogy hátra pillantok, hiszen gyorsan szedem a lábaimat, ügyesen lavírozva a fák között. Nem csoda, hogy könnyedek és ruganyosak a lépteim és nem sokára már szaladva folytatom az utat, hiszen ezt tanulom évek óta. Egyetlen ág, vagy gally sem akadályoz, és az utat is kiismertem már, hogy tudjam, hova kell lépni. Pár perc telik el mire elérjük a célt. Egy kis tisztás, egy kis forrással a közepén. Csendesen csobog a víz, a zöld fűben több helyen is kora tavaszi virágok bújtak már elő, a hold fénye pedig épp annyira megvilágítja a terepet, amennyire kell, akkor is, ha amúgy már vak sötét lenne, de hozzá lehet ehhez szokni. Itt már elengedem a kezét, és egészen gyorsan bújok ki a ruháimból... mindenből. Neki háttal. Mindent bepakolok egy bokor aljába, ahol annyira nem éri a víz, majd pár pillanat múlva már akkor fordulok szembe vele, amikor nyakig ellepett a víz. - Nem hideg, inkább langyos, szinte még melegnek is mondható, az a jéghideg kezed is talán felolvad benne. - mosolyodom el, aztán egy pillanatra el is tűnök a víz alatt, hogy a hajamat is bevizezzem. Úgyis hamarosan teljesen elázna az eső miatt, akkor meg nem lesz ez gond.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-20, 15:49
El nem tudom képzelni, hogy lehetek olyan büszke arra, hogy nem érzek fájdalmat, mint ahogy ők felvállalják, amiben különlegesek. Persze most elég jól összekapom magam és megfeszítem a karom, hogy le tudja tesztelni, tényleg igazat mondok. Nem érzeném, bármit is tenne. Egy folttal több vagy kevesebb pedig már végképp nem számít. De úgy tűnik, nem akar ütni, hiába győzködöm, hogy nincs ebből semmi. Azt könnyebben viselném, mint a gyengéd érintést. - Verekedésekből, esésekből... és párszor éjszaka nekem jött az ajtó - mondom egy apró mosollyal, szándékosan így fogalmazva. Ez most kivételesen tényleg nem azért van így, mert nem találom a megfelelő szót. Nincs rá szükség, hogy megpróbálja kitalálni, az a bizonyos verekedés mennyire volt kiegyenlített. - Nincs késem - mondom azonnal, alig várva meg, hogy befejezze a mondatot. - De amúgy sem. Nem rongálnám a sátrat - rázom meg a fejem határozottan. Lehet, hogy tényleg nem lenne hozzá bátorságom, de hogy hangzik már, ha ezt mondom? Nem rongálnám meg a sátrat, azért nem csinálom. A végén még ki lennék innen tiltva, azt pedig végképp nem szeretném. Csatlakozni akarok hozzájuk, nem elkerülni. Ezért is van az, hogy egyre több kérdést teszek fel. Igaz, szinte az összes válasz, amit kapok, meglep. Nem igazán értem egyelőre, hogy lehet megszokni ezt az életet. Csak úgy, ok nélkül, akár minden este tüzet gyújtani és társaságban lenni? Ez így nekem elég idegen, de nem mondok semmit. Végül is, nem lehet olyan rossz. Tekintve, hogy mindenki élvezi, aki itt van. Az egyetlen rossz az lehet benne, hogy mint most, váratlanul esni kezd. Hiába nem akarok tudomást venni róla, egy perc múlva kénytelen vagyok. Ekkor már nem lehet figyelmen kívül hagyni. De még ekkor sem sietek túlzottan. Előszedem a jól nevelt énem és felállva mellőle felajánlom, hogy hazakísérem. Pontosabban a sátrához. Igaz, hogy az előző kérdése még mindig ott kering a fejemben és összezavar, de nem számít. - Hova... hova is akarsz menni? - kérdezek rá egy kicsit akadozva, de megszorítom a kezét és követem. Ha kell, futok utána. Furcsa, az én kezem jég hideg, már alig érzem, az övé pedig... egész kellemesen meleg. Az első pár lépés után már mosolygok. Nem tudom, mi a terve, de nem most fogok aggódni miatta, hogy hova megyünk. Már így is leszedik a fejem, ha hazaérek. Egy kis kitérő a szakadó esőben igazán nem számít.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-20, 14:04
Link & Jenna
Piszkálódni egyszerűen csak jó, vicces, és jól lehet szórakozni közben a másikkal. Persze nem esünk túlzásba, mert ha már a másik kárára tesszük, akkor az régen rossz, de szerencsére még soha nem estünk ennyire nagy túlzásba, így viszont csak az marad, hogy vicces és mindketten élvezzük. Az viszont tuti, hogy nem ütök a kezére csak azért, mert nem érezné. És mi van, ha mégis? Meg egyébként is már így is elég kék-zöld foltja van, én nem teszek oda még egyet, az egyszer ezer százalék. - Egyébként is, van elég sérülésed a nélkül is, hogy én is oda tennék még egyet. Honnan vannak? - nem láttam még igazából embert, akin ennyi folt lett volna, nem tudom, hogy mit csinált magával, vagy... mások vele? Ezért van, hogy én inkább csak finoman simítok végig a karján, hiába tudom, hogy biztosan kellőképpen zavarban lesz majd tőle. - Vágsz te magad? Vagy annyira nem vagy bátor? - széles mosolyt villantok rá, miközben átadom neki a poharat, ha már rászánta magát, hogy igyon is belőle. A kérdésre csak bólintok, elsőre is nagyjából értem, hogy mit szeretne, de a magyarázat végképp felold bennem minden esetleges kérdést. - Igen, valami olyasmi, bár általában akkor is ezt tesszük, ha nincs előadás aznap. Egyszerűen csak... jó, meg miért lenne mindenki egyedül a saját sátrában, ha együtt is lehetünk? - rántom meg a vállam. Nekem valahogy ez teljesen evidens és egyértelmű, nem is értem, hogy valakinek esetleg hogy lehet fura. Nem tudnék már magamban lenni, vagy csak kevesekkel, úgy megszoktam, hogy többnyire egész nagy tömeg vesz kerül. Így érzem jól magam. Az eső pedig lassan egyre erősebben rákezd, én pedig úgy érzem, hogy még nem akarom ennyivel abbahagyni a mai napot. Visszafogott srácnak tűnik, de ez kicsit sem zavar. Ha nekem bekattan egy ötlet, akkor nem tudom magam csak úgy egy könnyen lebeszélni róla, ezért is van, hogy amikor feláll, én azonnal mellélépek, és megrázom a fejemet a kérdésre. - Még nem akarok visszamenni a sátorhoz, inkább... gyere velem! - azzal meg is ragadom gondolkodás nélkül a kezét és vonom magam után a fák közé. Nem érdekel az eső, egy kicsit sem. Hogy esetleg megfázunk... hát kit érdekel!
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-19, 20:16
Ahogy ő próbálja megérteni, hogy miért akarok olyan nagyon katona lenni, úgy próbálom én is felfogni, hogy mi a jó abban, ha piszkálja a másikat. Hogy lehet azt élvezni? Mert ha nem mondja, hogy mind a ketten élvezik, akkor is tudom, hogy így van. Látszott rajtuk. Egyelőre viszont úgy tűnik, nekem ehhez több idő kell, úgyhogy csak bólintok és majd később, talán ma este, újra előveszem ezt a témát. Most inkább foglalkozok azzal, hogy érthetően megfogalmazzam, miért is vagyok én ide való, közéjük. Na meg akkor már kimondhatom, hogy ez az oka annak is, hogy alkalmatlan vagyok katonának. Végül rezzenéstelen arccal nézek felé, amikor tesztelni kezd. A következő pillanatban pedig gond nélkül feszítem meg a karom és ajánlom fel neki, hogy üssön nyugodtan. Nem olyan nagy dolog, mint bárki gondolná. - Egyébként is? - kérdezek rá. Fogalmam sincs, mi lenne a folytatás. Igaz, hogyha végül nem fejezi be a mondatot, az sem számít. Amúgy is bennem marad minden szó, ahogy hozzáér a karomhoz. Természetesen nem fáj, inkább csak meglep az érintése. De, hogy biztosítsam róla, csak ennyiről van szó, egy pillanatnyi mosolyt varázsolok az arcomra. Hamar eltűnik, de láthatta. - Oh... hát... akkor meg főleg, nem keresem majd - mondom újra lesütve egy pillanatra a szemem és úgy teszek, mintha nagyon fontos lenne megigazítanom magamon a kabátot. Igaz, hogy kezdek fázni, de ez nem az igazi ok. Ez ellen inkább veszem a bátorságot és pár korty erejéig elkérem tőle a poharat, hátha tényleg segít és nem kezdek itt vacogni mellette. - Akkor ez amolyan... győzelmi dolog - kezdek bele, de elhallgatok. Nem győzelmi. Hogy van ez a szó franciául? Akármennyire szeretném, nem jut eszembe a pontos megfogalmazás. - Mármint, hogy sikeres volt az előadás és megünneplitek? - próbálom körülírni a lényeget, ha már azt a szót nem találom. A lényeg, hogy értse, mit akarok belőle kihozni. Érdekel, hogy jól gondolkodok-e. Minél többet tudok, mire csatlakozok hozzájuk, annál jobb. Nem érzem majd magam pont olyan kívülállónak, mint bármikor máskor. Persze a hideget nem tudom, képes leszek-e megszokni valaha is. Jó, nem azt mondom, hogy nálunk otthon mindig meleg van, de azért... az nem egy sátor vagy egy tábortűz. Már tenném is fel a következő kérdésem, amikor megérzem a hideg cseppet a fejem tetején. Azt hiszem, pont a hegre érkezhetett a hajam alatt, azért tűnik olyan kellemetlennek. Egy pillanatra az ég felé fordítom a fejem, de nem törődök többet vele. Ha elkezd szakadni az eső, akkor sem akarom, hogy elüldözzön. Szinte biztos, hogy a megfázást kockáztatom, de egyelőre úgy gondolom, megéri. - Tessék? Szokatlan dolgot? Nem szoktam én nagyon... olyasmi... igazából semmit - beszélek kicsit akadozva, de fogalmam sincs, mire készül. Ezért már állok is fel mellőle, amint jobban rákezd az eső. Viszont nem indulok meg semerre. Megelőzöm, mielőtt megszólalhatna, hogy megmagyarázza az előbbit. - Hazakísérhetlek? Úgy értem... a sátradhoz? - szinte azonnal, gond javítom magam és valami félénk mosoly is kiül az arcomra és nem törődve az esővel, várom, hogy mit felel. Megindul velem, vagy... nem is tudom, mi a másik lehetőség. Elküld. Talán.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-19, 19:33
Link & Jenna
Komolyan élvezem, amikor valakit így zavarba lehet hozni és a legtöbb egyszerű helyire ez igaz szokott lenni, ez benne a legviccesebb, én pedig mindig bátran meg is teszem ezt. Nem viselik jól a nyíltságot, amit mi általában mindig gond nélkül adunk magunkból. Nekem ez természetesen, másoknak pedig furcsa és kezelhetetlen, habár ez a srác egész jól bírja. Még nem szaladt el, csak néha akadozik a beszédben, vagy finoman elvörösödik, amit persze nem is látok... nem ám! - Mert vicces dolog piszkálni őt... egyszerűen csak élvezem, ahogy ő is fordítva. - eleget szoktuk húzni egymást a kiskölyökkel és én ennek mindig minden egyes pillanatát határozottan élvezni szoktam, ez most sincsen másképp. Ezért sem fura nekem, hogy simán nyelvet ölt rám, sőt kifejezetten jól szórakozom rajta. - Dehogy ütök! Elhiszem neked, nem akarlak megüti, egyébként is... - egészen óvatosan nyúlok a megfeszített karja után. Fel sem foghatom, hogy miért mond ilyesmit, hogy üssek oda, mintha ez nála mindennapos lenne. Én inkább finoman nyúlok oda, és a kék-zöld foltokon csak egészen óvatosan simítok végig. Eszem ágában sincs még kicsit sem ütögetni, a belecsípés is csak önkéntelen reakció volt, de nem igazi teszt, meg ez nem fáj annyira, hiszen akkor is csinálja az ember, ha azt hiszi, hogy álmodik. - Új rést? Nem szoktak ám minden nap vágni egy újat, akkor már tiszta folt lenne a sátor. - mosolyodom el újra, és amikor még a borból is kér megint, felírok neki egy újabb piros pontot. Azért fejlődik, pedig eddig nagyon kis visszafogottnak tűnt, de csak oldódik, legalábbis a maga módján. - Igen, hiszen olyan hangulatos, és ha hideg van, akkor közelebb ülünk a tűzhöz, vagy jobban felöltözünk. Tudod... ha sátorban éled az életed nagy részét, akkor már nem olyan nagy dolog a hideg. - apró vállrántás, és tényleg látszik rajtam, hogy nem zavar ez az egész egyáltalán. Miért is zavarna, hiszen ez csak hideg, azt orvosolni lehet könnyedén. Nem vágyom rendes házra, vagy ágyra, hiszen én ezt szoktam meg, nekem ez az általános, talán még fura is lenne, ha máshogyan kéne élnem, nehezebb lenne alkalmazkodni. Aztán az első esőcsepp az én arcomat is eléri. Gondolkodás nélkül emelem fel a tekintetemet az ég felé pár pillanatra, amíg néhány újabb és újabb, egyre kövérebb vízcsepp nem éri el. A többiek lassan oszolni kezdenek. Még a tűzzel se kell így sokat tenni, hiszen az eső kioltja majd. - Mennyi... szokatlan dolgot mersz megtenni egy nap alatt? - pillantok aztán oldalra. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire siet, bár nem hiszem, hisz eddig úgy tűnt még az esőt se akarta észrevenni, pedig határozottan feltűnő jelenség.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-19, 14:48
Ha akarnám sem tudnám neki elmagyarázni az érzést, ami ennyire hajt, hogy katona lehessen belőlem. Talán ő áll ahhoz a legközelebb, hogy megértse, mégsem hiszem, hogy megnézné magyarázatba fogni. Meg persze az sem utolsó, hogy akkor be kellene vallanom, mi furcsa van bennem, azt pedig most végképp nem akarom megtenni. Később pedig azt hiszem, ha meggondolnám magam sem lennék képes rá. Főleg az a kis műsora után. Komolyan nem tudom megmondani, hogy mi járt a fejemben és miben reménykedtem, amikor elkezdte felhúzni a felsőjét. Még azt is elfelejtettem, hogy kell levegőt venni. Pislogni pedig amúgy is őrültség lett volna, mert mi van, ha emiatt maradok le valami fontosról? Abba persze, még így is kicsit belevörösödök, amikor elneveti magát újra megszólal. Még jó, hogy a sötét miatt valószínűleg nem látni rajtam. Idő, amíg összekapom magam, de mire a tűzhöz érünk, már nem látszik rajtam semmi az előbbiekből. Lehet, hogy nem vagyok túl jó színész és szinte minden meglátszik rajtam, képes vagyok hamar elfojtani. Ezért is sikerül a suttogása után pár másodperccel megszólalni és mosolyogni, hogy még véletlen se vegye komolyan, hogy elárulnám a titkát. - Akkor miért suttogtad? Miért titok? - teszem fel valószínűleg a leglehetetlenebb kérdést, amit csak kitalálhatok. Hamar meg is rázom a fejem, hogy felejtse el, nem kellett volna megszólalnom. Inkább irány a kicsit távolabbi fatörzs, amire le tudunk ülni. Elég közel van, hogy átragadjon ránk is a hangulat, de elég távol, hogy tudjunk ketten beszélgetni. Csak témát kellett volna másikat választani. - Nem igazán. Vagyis... nem, egyáltalán nem - mondom, de továbbra is marad a tekintetem a földön. Csak akkor nézek rá érdeklődve, amikor megcsípi a karom. Először nem tudom, mit akar ezzel. - Nyugodtan üss oda. Azzal jobban lehet tesztelni - jegyzem meg és megfeszítve odatartom a karom. Amúgy is van rajtam most is itt-ott pár kék folt - főleg az esések miatt -, nem fog számítani, ha lesz egy új. Az viszont még ezek után is érdekel, hogy ő hogy került ide. Az rendben van, hogy az csatlakozik, aki akar, de neki ennél érdekesebb története van. Egész végig rá figyelek, amíg mesél és már szinte mosolygok a végén, amikor ő is. Ezután viszont fel kell tennem az egyik legfontosabb kérdést. Meddig lesznek itt? Nem kérdés, hogy holnap is itt leszek és megnézem őt. Az előadást. Kicsit belegabalyodok a szavakba és talán belekerül pár angol is, de végül sikerül mindent kimagyarázni és csak kicsit érzem magam zavarban a hiba miatt. - Majd... igyekszek nem megkeresni az új rést - mondom ki akaratlanul is, ami igazából csak egy gondolat akart lenni. De talán nem is figyelt épp rám. Talán nem hallotta. Mondhatom, szép ábránd! Ennek az apró hibának el kellene terelnie a figyelmem arról, hogy fázok. Van rajtam egy kisebb kabát, de úgy tűnik, hogy nem sokat ér, hogy azt összehúzom magamon. Végül elkérem a poharat tőle és hiába nem úgy tervezem, az egyre hidegebb ujjaim hozzáérnek a kézfejéhez. Lehet, hogy csak én érzem úgy, de mintha tovább maradtunk volna mozdulatlanul, mint szükséges. A borból csak pár újabb kortyot iszok. Segít. Legalábbis azt hiszem. De így is elég valószínű, hogy nem sokáig fogok tudni majd itt úgy ülni, hogy ne remegjek szánalmas gyerek módjára. - Minden előadás után itt ültök kint? Akkor is, ha ennél hidegebb van? Ez valami... családi hagyomány? - kérdezem pár másodperc csend után, de alig fejezem be a mondatot, már meg is érzem magamon az első esőcseppet. Vagy csak képzelődök? Felnézek az égre, mire újabb csepp esik az arcomra. Ennyire szerintem még soha nem voltam dühös az időjárásra. Mégsem mozdulok. Mintha attól, hogy nem figyelek az esőre, valami láthatatlan pajzs védene meg minket tőle. Hiába kezd mindenki más pakolni, nem foglalkozok velük. Csak támaszkodok magam mellett a rönkön és várom a választ. Lehet, hogy ebből megfázás lesz, de megéri.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-19, 07:04
Link & Jenna
Már csak e miatt sem tudom megérteni, hogy olyan nagyon ott akar lenni a barátaival, hogy háborúba akar menni, mert pont ezt szűröm le belőle, hogy olyan akar lenni, mint mások, miközben most pont olyanok között van, akik nagyon is eltérnek a hagyományostól. Miért is akarna akkor beállni a sorba, miért is akarna valaki direkt másokhoz hasonulni és elveszíteni az egyediségét? - Én addig örülnék, amíg nem vagy, de... te tudod. - rántom meg a vállam végül. Nem kérdezek rá konkrétan, hogy miért alkalmatlan, hiszen látom pontosan, hogy nem akar erről beszélni, akkor meg mi értelme lenne kihúzni belőle a szavakat erőszakkal? A következő szavait viszont már tökéletesen értem, de csak egy mosollyal bálaszolok neki. Na igen, akkor most nem lehetne itt és ha jól sejtem nem arról van szó, hogy lemaradt volna a csodás előadásról, sokkal inkább hiányozna neki az a kis leskelődés a résen keresztül. - Én tudom. - nevetem el magam. Visszafogott az nem kérdés, de nincs is ezzel baj, gondolom ezt nevelte belé a rendszer. Hát ezért jó, hogy nekem nem ilyen körülmények között kellett felnőnöm igaz? Persze, hogy határozottan nagyon zavarba jön, amikor felhúzom a pólómat, tudtam, hogy ez lesz a reakció, és ennek tudom azt is, hogy furán fogalmaz. Nem nagy dolog egy kartörés, hiszen egyben vagyok, és ebbe a "munkába" beletartozik, hogy időnként nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy az ember azt várta volna. - Tudja ő, csak szórakoztatóbb kicsit húzni időnként, de tudja jól, hogy imádom. - mint ahogy itt szinte mindenkit. Marcel pedig kifejezetten cuki kölyök, bár majdnem hasonló korúak vagyunk, az a pár év alig számít, de valahogy nehezen tudok rá nem kiskölyökként gondolni. Nem is tudom, hogy miért van ez, de nem is számít. Egy nagy család vagyunk és elég ritka az, amikor a cirkuszon belül valaki a másikkal kezd ki. Persze van rá példa, de viszonylag ritkán. Nekem legalábbis eddig csak futó kapcsolataim voltak, azok is olyanokkal, akik egy-egy városban éltek, ahol előadáson voltunk. A legtöbben jó eséllyel még csak nem is mondták el soha a családjuknak, hogy egy olyannal kezdtek, mint én. - Nem érzel fájdalmat? - pislogok nagyokat, hiszen ilyesmiről még csak nem is hallottam eddig. Automatikusan nyúlok a karja után, hogy egy apró csípéssel teszteljem a dolgot. Nem is tudom, ő is megnézte a tetoválásaimat, szóval én is tesztelni akarom. Először persze nem erősen, de figyelem az arcát, hogy tényleg nem reagál semmit? - Igen, így van, ezért nem is számít, hogy mi volt előtte, mert most minden jó így, ahogy van, talán még jobb is, mint lett volna, ha nem kerülök ide. - mosolyodom el. Kicsit sem zavar, hogy így alakult az életem, hogy a saját családom lepasszolt, vagy a fene tudja, hogy miért nem kellettem nekik. Az újabb röpke habogásra szélesen elmosolyodom és nagyot kortyolok a forralt borból. - Oké, értettem, szóval nem a résen át, azt amúgy is befoltozzuk majd, bár lesz majd új, ez nem kérdés. - a kérdésére csak bólintok egy aprót, majd átnyújtom neki szépen a poharat. Tudom, hogy hűvös van, bár én ehhez már hozzászoktam, de neki gondolom még új lehet a dolog. - Tessék, csak kérned kell. - sokat sejtető mosoly jelenik meg az arcomon, mintha nem is csak a borról beszélnék.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-18, 11:51
Vállat vonok. Mi mást is tehetnék? Képtelen vagyok elmagyarázni, hogy miért akarok ott lenni, ahol mindenki más. Lehet, hogy mindenki azt szajkózza, hogy őrültség. Háborúba menni nem jó. Nekem mégis megérné. Ennyit jelentene az, hogy ne legyek más és különleges. Ott akarok lenni, ahol a barátaim, hogy úgy érezzem, tényleg közéjük tartozok. Hogy egy vagyok a rendszer jól működő fogaskerekei közül. - Egyszerűen csak alkalmatlan vagyok rá - válaszolok elég tömören és ha csak egy kicsit jobban figyel, tudhatja, hogy nem igazán akarok róla beszélni. Helyette inkább mosolyt erőltetek az arcomra. - Most már kezdek tényleg örülni, amiért nem mehettem. Ha ott kellene lennem... nem lehetnék most itt - be kell vallanom, azért ez a mondat nem pont úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de most már késő bánat. A lényeget meg lehet érteni, csak fejben jobban hangzott. De legalább a tetoválás kérdés nem ilyen kockázatos. Vagy legalábbis azt hiszem, amikor érdeklődni kezdek. Na de azt elmondani, hogy mi nem számít olyan helynek. Komolyan nehezen préselem ki magamból a szavakat. Még az a talán is olyan bizonytalan, hogy az csak na. Az viszont, amikor elkezdi felhúzni a felsőjét... mondanom sem kell, egy pillanatra nem tűnik fontosnak a légzés. Még azután is nehezen szólalok meg kicsit, hogy rájövök, ott van alatta a dressz, amiben az előadás alatt is volt. - Nem... khm, nem tudom, miben reménykedtem - rázom meg a fejem és fel nem tudom idézni, hogy mi kavargott éppen abban a pillanatban a gondolataim között. Csak azt tudom, hogy még most is mellőzöm egy kis ideig a pislogást. Végül ennek a kis műsornak tudom be, hogy elég furcsán fogalmazok. Fájt-e neki, amikor eltört a karja. Persze, hogy fájt, ez nem kérdés. De legalább időben javítom magam és neki fel sem tűnik a botlás - vagy legalábbis nem említi. - Akkor most már nincs semmi baj - bólintok aprót, ahogy levonom az elég egyértelmű következtetést. Arra viszont csak vállat vonok, amikor az előadás alatt mellettem ülő fiúról van szó. - Nem igazán figyeltem őt tovább - teszem azért még hozzá, hogy ne csak némán menjünk egymás mellett. Bár engem az sem zavarna. Túlzottan lekötnek a vörös lángok, amikhez egyre közelebb kerülünk. - Pedig biztos örülne neki, ha tudná, hogy ezt gondolod - jegyzem meg kissé megkésve, egy mosoly kíséretében. Nem volt olyan könnyű megszólalni a suttogás után, de végül csak sikerült, ráadásul anélkül, hogy elakadtam volna. Az igazság persze az, hogy eszemben sincs elárulni Marcerlnek, hogy így gondolkodik róla. A fülembe suttogta a szavakat. Az ilyesmi pedig titok, amit meg kell tartani magunknak. Ezt azért még én is tudom. Én viszont nagyon úgy tűnik, hogy még így sem tudom csendben maradni. Olyat kérdezek, ami felett nem tud elmenni én pedig már nem vonhatok csak vállat. Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy tényleg csatlakozhatnék. Most viszont elég egyértelmű, hogy ez egy jó út lenne. - Hát... nem érzek semmit. Úgy értem... fájdalmat. Ezért mondta azt a sereg is, hogy alkalmatlan vagyok - mondom ki nagy nehezen és egy pillanatra elönt a szégyen. Lehet, hogy a nevelő szüleim szerint ez különlegesség én viszont csak úgy érzem tőle, hogy kilógok a sorból. Vajon ha csatlakozok hozzájuk és mindent itt hagyok, akkor én is képes leszek erről olyan büszkén beszélni, ahogy ők? Mert nagyon úgy tűnik, hogy itt egyikük sem érzi úgy, hogy szégyenkeznie kell, amiért... különleges. - De találtál új családot. Nevelő szülőket, testvéreket... meg mindent - vonom le a következtetést, ahogy újra végignézek a tűznél ülőkön. Tényleg úgy viselkednek, mint egy nagy család. Nem lehet rossz érzés olyanok között lenni, mint ők. - Akkor holnap is itt leszek. Jövök és megnézlek. Mármint... az előadásodat. Nem a résen át - javítom ki magam sietve, talán kicsit eltévesztve is a francia szavakat. De a lényeg, hogy azért meg tud érteni. Magamban pedig hozzáteszem, hogy ezek szerint van még egy hetem eldönteni, hogy hogy megyek velük. Mert egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez kell nekem. - Kérhetek...? - fordulok egy pillanatra felé a pohárért nyújtva a kezem. Hiába az a pár korty és hiába a tűz közelsége, tényleg kezd hideg lenni. Főleg, hogy valamikor időközben a szél is fújni kezdett. Azon sem lepődnék meg, ha egy perc múlva leszakadna az ég és esni kezdene.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-17, 19:41
Link & Jenna
Egészen cuki, de komolyan, annak ellenére, hogy leskelődött, vagy pont azért? Annyira még arra se nehéz rábeszélni, hogy vállalja az esetleges fővesztést, csak hogy eljöjjön velünk a tábortűzhöz, ez pedig mindenképpen jó pont. De ez a katonásdi... nem tudok napirendre térni felette, hiszen ki akarna önként háborúba menni? - De miért kéne beállnod a sorba, csak mert a többiek ott vannak? Butaság, örülj, hogy neked nem kell. De miért nem mehettél? - kérdezel rá végül, ha már úgy fest, hogy ennyire fontos ez neki. Nem tudom, hogy miért, de... akkor már rákérdezek, ezen nem múlik. Végülis azt is talán valahol meg lehet érteni, hogy nem akart egyedül maradni, megpróbálom ezzel magyarázni, azt hiszem nekem így egyszerűbb. - Az annyira talán nem? -vigyorodom el. Gondolkodás nélkül húzom fel a pólómat, hátha elfelejtett, hogy alatta ott van még a dressz, ami az előadás alatt volt rajtam és menten szörnyet hall, hogy simán a nyakamig emelem az alját. Aztán csak elnevetem magam és szépen leengedem. - Most őszintén... reménykedtél, hogy nincs rajtam más? - incselkedem, vagy egyszerűen csak így szórakoztatom magam? Legyen ez egyelőre az én titkom. Az kérdésre csak talán kissé meglepetten pillantok rá, csak miután kijavította magát, akkor válaszolok. Bizonyára zavarban volt annyira, hogy azért mondjon ilyen... furát. - Persze, hogy fáj, de azért túl lehet érni. Ebcsont beforr, főleg ha elég fiatal az embere. - mosolyodom el. Nem volt nagy dolog és nem tört szilánkosra sem. Pár hétig nem gyakorolhattam, de legalább addig is erősödött a bal karom és jobban mennek azok a gyakorlatok, amikhez főként a láb kell. Mindennek meg van az előnye. - Köszönöm és remélem azért az a kisfiú végül vett levegőt. - újabb mosoly, miközben elérjük a célt is, és Marcel a kis bemutatójával, ha jól sejtem újfent csodálkozásra készteti Linket. Nem is tudom, jó eséllyel ma életében több fura dolgot lát, mint eddig összesen. - Igaz, tényleg jó volt, de... el ne mondd neki, hogy én mondtam. - hajolok közelebb egészen a füléhez és csak oda suttogom a halk szavakat. Kedvelem Marcelt, cuki kis srác a maga tizenhét évével és rendkívül lelkes. A szint kérdésre persze megrázom a fejem, tényleg nem illik ezt megkérdezni, én se tettem sosem. Örülök neki, hogy hajlandó a bort megkóstolni, hiszen tényleg finom, de az újabb kérdése már határozottan meglep. - Miért akarnál jönni? Miben vagy... fura? Persze nem csak az jöhet, aki más, de aki átlagos, nem igazán akar elmenni a többi átlagos körül. - vannak, akik időnként betérnek hozzánk, olyan látogatók, akik egyszerűen csak érdeklődnek, de soha senkiben nem merült fel, hogy csatlakozna és szeretné a mi kis vándor életünket élni. Ő is a szüleivel volt itt gondolom, nem hiszem, hogy őket is hozná. - Ez egy hosszú történet, vagyis az lenne, ha emlékeznék rá, de még elég kicsi voltam, amikor történt. Öt körül azt hiszem. Rémlik egy nő, meg a hajó, amire kerültem. Azt mesélték, hogy bőrig ázva és átfagyva, már szinte ájultan találtak meg az erdőben, nem messze az akkori szálláshelyüktől. Nem volt senkim, azt hiszem. - nem rémlenek a részletek, túl fiatal voltam. Emlékszem a hajóra, de ennél több nem igazán rémlik. Nem is hiszem, hogy valaha fog, vagy hogy egyáltalán tudni akarok róla. Most itt vagyok és ez a fontos. - Igen, holnap új előadás és ha minden igaz, akkor még pár hetet, aztán megyünk tovább délre a folyó mentén. - nem tudom a pontos időtávot, nem szoktam kérdezgetni általában. Valahogy egyszerűbb, ha nem is tudod, csak szépen engeded, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy történniük kell. Ha szólnak, hogy pár nap múlva, vagy másnap indulunk, akkor így lesz.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-17, 16:57
Túl sokáig fontolgatom, hogy kihagyom a kínálkozó lehetőséget. Jól ismerem a rendszert, ami otthon működik és abba nem tartozik bele, hogy én egy cirkuszi csoporttal üljek a tűznél, miközben pár perc ráadást kaptam, hogy bolyongjak itt. De mégis megkockáztatom. Akkor is, ha... lefejezhetnek érte otthon, miközben én nem akarok egy fejjel alacsonyabb lenni. Úgyhogy megyek. Megyek vele, amint képes vagyok kinyögni, hogy mit is mondanak róluk az itt lakók. Úgy látom, sikerül meglepni, de legalább nem a másik szót mondtam. Nem azt, ami bántó lehet. De még így is elakad a lélegzetem egy pillanatra, ahogy közelebb hajol, hogy láthassam tisztán a szemeit. A szavaira viszont még az én arcomon is nagy mosoly jelenik meg. Csak azért fogom vissza a nevetést, mert akkor nem látnám őt és elmulasztanám, ahogy nevet. Elég valószínűtlen, hogy szarvai nőnének, ha mérges. Ezt azért még én is tudom, hogy lehetetlen. A katonaság témát viszont nem biztos, hogy szerencsés dolog volt felhozni. De bármilyen komoly is vagyok eleinte, azért az utolsó szavaira majdnem elnevetem magam, amikor azt mondja, ott megszabják, hogy mit és hogyan csináljak. Nincs olyan nagy különbség. - Mindenki ott van. Az összes barátom az utcából. Mindenkit besoroztak csak én vagyok ilyen... - szedem össze magam és válaszolok teljesen komolyan. Azt hiszem, ez az igazi ok, amiért bánom, hogy alkalmatlan vagyok. De az egyik biztos, hogy ez. Viszont úgy tűnik, hogy van jó része is annak, hogy nem mehettem. Most itt lehetek vele és egy nagyon biztos talánt képes vagyok felelni a kérdésére. Egy pillanatig azt hittem, hogy ez a nehezebb része a beszélgetésnek és őszinte érdeklődéssel kérdezek rá a tetoválásaira. Újabb hiba. Csak reménykedni tudok benne, hogy nem látszik olyan nagyon, hogy zavarban vagyok a kérdése után. Erre... most... válaszolnom... kellene? - Hát... talán a hasad annyira nem - próbálok valami válaszfélét kipréselni magamból, de közben eszemben sincs ránézni. Inkább a bokájára irányítom a figyelmem, ahol láthatom az első ábrát, ami a bőrére került. Őszinte érdeklődéssel nézem egészen addig, amíg tovább nem indulunk. Minél közelebb kerülünk a tűzhöz és a többiekhez, annál kevésbé tudom levenni róluk a tekintetem. - Eltört a karod? Az fáj? Úgy értem, az fájdalmas lehetett - javítom ki magam szinte azonnal, anélkül, hogy neki remélhetőleg feltűnne a botlás. - De most már nem esel le. Nagyon ügyes voltál és csak az volt veszélyes, ahogy a mellettem ülő kisfiú elfelejtett levegőt venni közben - mondom ki a gondolataimat kicsit hosszabban a kelleténél. Talán azért, hogy én is megfeledkezzek az előbbi apró gikszerről. Ha ez a módszer nem válna be, akkor ott van az az apróság, hogy megérkezünk. Esküszöm, próbálom nem bámulni őket, de mindegyiken megakad a tekintetem. Akkor persze már visszafogom a kíváncsiságom, amikor odalép elénk az egyik. Marcel - ismétlem magamban a nevét. Lehet, hogy Jenna szerint nem jó bűvész, de nekem tetszett, amit csinált. - Nincs értelme ellenségeket szerezni. Meg amúgy is jó volt a műsora - húzom mosolyra a szám, bár tény, hogy az a nyelvnyújtás, amit látok, kicsit meglep. - Gondolom tőle pedig nem kellene megkérdezni - jegyzem meg, pedig tényleg érdekelne, hogy miért tették ezt vele. Kíváncsi vagyok az okokra és arra is, hogy fájt-e neki. De tudom én, hogy nem illik rákérdezni, úgyhogy nem teszem. - Gondoltam, hogy bor - bólintok aprót, mielőtt megkóstolnám. Végül is, nem is rossz, ráadásul tényleg elég meleg ahhoz, hogy ne kezdjek rövid időn belül vacogni. Pedig ennek meglenne az esélye. Főleg úgy, hogy nem közvetlenül a tűz mellé ülünk. Nem szeretnék pont ott lenni mindenki között és kérdésekre válaszolni. Mert kérdeznének. És én is. Talán olyasmit is, amit nem kellene. - Vagyis ha én jönni szeretnék, akkor senki nem mondaná, hogy ne? - kérdezek rá hezitálás nélkül és most is egyértelmű kíváncsiság csendül a hangomból. Igaz, hogy ezen még soha nem gondolkoztam el úgy igazán, mégis őszintén érdekel, hogy hogy megy ez. - Te hogy kerültél ide? - teszem fel a következő kérdést és eszembe sem jut, hogy ezzel valami olyanba tenyerelhetek, amiről esetleg nem akar beszélni. Egyelőre csak azt tudom, hogy érdekel, mit felel. A többin majd ráérek aggódni. És főleg bocsánatot kérni, ha elrontom ezzel a kedvét. - Szólni fogok. Majd ha fázok - bólintok aprót és most már a többiekre téved a tekintetem. Próbálok felidézni először azt, amit előadtak, aztán azt, hogy hogy hívják őket. Nem túl különös módon, csak azokra emlékszek, akik Jenna előtt léptek fel. - Meddig lesztek itt? Holnap... új előadás? - érdeklődök és már keresem magamban az indokot, hogy mit fogok mondani otthon, miért akarom újra megnézni a műsort.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-17, 15:23
Link & Jenna
Nem is kérdés, hogy tetszett neki a látvány, egyébként nem jött volna vissza, ez ennyire egyszerű, de nem várom tőle, hogy ezt bővebben is kifejtse, hiszen már most is látszik, hogy rendkívül zavarban van a témától. Nem fogom még tovább kínozni vele. De ha már ennyire volt bátor, akkor igazán butaság lenne most visszakoznia, hiszen ez csak tábortűz, csak egy kis szórakozás, semmi több. - Tényleg nem mutatnál jól egy fejjel alacsonyabban, még hozzá szó szerint. - rázom meg a fejem egészen komolynak szánt tekintettel, de nem érzem, hogy hitelesen sikerült előadnom. Ez olyan téma, amit egyszerűen képtelenség úgy megbeszélni, hogy az ember ne mosolyogjon rajta. Már az is csoda, hogy nem nevetek már megint. Az viszont már végképp vicces, hogy az ördög néz vissza a szememből, ez tényleg új info, és még határozottan tetszik is. Arra pedig külön jó, hogy egy kicsit megtréfáljam azzal, hogy közelebb hajolok. - Ijesztően tudok nézni? Pedig nem is tudod milyen, ha mérges vagy, és... kinőnek a szarvaim. - nem tudom megállni, újra elnevetem magam, hogy visszaváltok az eddigi távolságra közöttünk, sőt gondolkodás nélkül karolok belé, amikor végre beszélni kezd és már nem annyira ijedten, mint eddig. Még hogy az ördög... komolyan vicces. Az emberek olyan buták tudnak lenni. Csak azért, mert nem értenek valamit, csak azért mert szokatlan számukra egy látvány máris úgy gondolják, hogy az nem... normális. - De miért jó... miért jó katonának lenni? Az egy dolog, hogy meghalhatsz, de mellette még a saját személyiségedet is elveszik. Azt kell tenned, amit akarsz, akkor, amikor mondják, úgy, ahogy elvárják. Mi a jó ebben? - tényleg nem értem, hogy miért akart katona lenni. Egész rendes srácnak tűnik és valahogy nagyon nem illik a harctérre ezzel a félénk stílussal. Nem tudom elképzelni róla, hogy embereket öl. - Talán, szóval... talán. - mosolyodom el. Ez majdhogynem egyenlő az igennel, bár azt hiszem ezzel még ő is tisztában van, de ha jól sejtem könnyebb nem nyíltan kimondani. - Nos és mi számít olyan helynek? A hasam, vagy a... combom? Esetleg a mellem? - mondom ki kertelés nélkül. Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbben, a legtöbb átlag ember ilyesmit nem mond ki csak úgy nyíltan, de én nem vagyok átlagos, kicsit sem és nem is akarok az lenni. Nem szeretem a kötöttségeket, és az etikett, vagy tudom is én, az nagyon is kötöttségnek számít. Nem érdekel, mit szabad és mit nem szabad kimondani. De mázlija van, hogy csak a bokámat kell most megnéznie így nyilvánosan, bár a kutya se figyel minket. - Előfordult persze, de sosem nagyot és csak egyszer tört el a karom, az sem volt olyan vészes, de ezt úgy nem is lehet csinálni, hogy soha nem történik semmi baj. Pont ettől lesz izgalmas. - nekem is, és persze a nézőknek is. Az nem lenne produkció, amit bárki meg tud csinálni. Jót mosolygok rajta, ahogy a többieket nézi. Simán zavarban van, pedig igazából nem zavarna ez senkit. Végülis azzal keresünk pénzt, ahogy kinézünk, vagy amit csinálunk, innentől miért is lenne gond, ha valaki megnéz? - Ezzel most beloptad magad a szívébe egy életre. - nevetem el magam, annak ellenére, hogy a nyelvöltésnél úgy elkerekedik a szeme. - Tudod még egész kicsi korában csinálták ezt vele, nem is tudom, hogy miért. - sokunkkal van ez így. Valami történt, valami, ami miatt az átlag emberek nem tudnak mit kezdeni velünk, de itt nincsenek tabuk és kivételek, itt mindenki egyforma a maga különlegességével együtt. A kérdésre csak bólintok egy aprót, de remélem, hogy legalább megkóstolja. - Forralt bor, jót tesz a hűvös estéken, kívül-belül átmelegít és még finom is. - sok fűszerrel, kellemes fahéjjal és a forralás miatt még az alkohol tartalma sem olyan hű de nagy, nem hiszem, hogy megártana neki. Örülök neki, hogy legalább egy kortyot hajlandó meginni belőle, aztán csak követem a cél felé. Megfelel persze, végülis úgy egyszerűbb beszélgetni, ha nem vagyunk túl közel, de a kellemes zene szót így is tökéletesen hallani. Imádom, ahogy Carlos hegedül, egyszerűen csodás! - A legtöbbünk más, nem illik az átlagosok közé és, szerencséje volt, mert megtalált minket, vagy egyszerűen csak befogadták, mint engem. Azt hiszem a cirkusz nélkül nem élnék már. Nekem ők a család, így együtt vagyunk egy nagy család. - igen, tuti, hogy miután lekerültem arról a hajóról egyedül esélyem se lett volna, főleg ilyen külsővel és akkor még csak tetoválásaim sem voltak, ennyi nem. Látom, hogy hezitál, ezért végül kiveszem a kezéből a poharat és nagyot kortyolok belőle. - Szólj, ha még kérsz. - a lehetőség adott, de nem fogom erőltetni.
Lincoln Atwood
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-16, 18:41
Tudom én, hogy rossz ötlet volt ide visszajönni. Kevesebb kockázattal járt volna, ha az előadás alatt figyelem lélegzetvisszafojtva, mint itt a sátor előtt. De most már késő. Magyarázkodok, ahogy és amilyen nyelven csak tudok, egészen addig, amíg rá nem jövök, hogy őt igazából nem is zavarja. Ettől függetlenül kicsit nehezen engedek fel. Főleg azok után, hogy bevallom, tetszett, amit láttam. Fogalmam sincs, mit lehet és mit illik mondani. Ilyesmiről nem szoktunk otthon beszélgetni. Furcsa is lenne, ha megtennénk, azt hiszem. - Csak nem. Azért az fájdalmas tud lenni ha jól sejtem. Na meg a nyakam fej nélkül... elég érdekes lenne - próbálok valamiféle viccet előszedni és még mosolyogni is sikerül hozzá erőlködés nélkül. Ez viszont nem segít abban, hogy eldöntsem, tényleg menjek-e vele. Persze egy részem gondolkodás nélkül szeretne igent mondani és megindulni utána. Csak hát a szabályok és a megszokott rendszer. - Nem. Nem látom. De azért elég ijesztően tudsz nézni - nyögöm ki nagy nehezen, miközben képtelen vagyok elszakítani róla a pillantásom. Van benne valami elbűvölő és ennek semmi köze ahhoz, amiről az emberek beszélnek. Nincs semmi gonosz a tekintetében, erről meggyőződhettem. Most már csak össze kell kapnom magam. Ezek után talán kicsit nehéz, de menni fog. Hamar ott lépkedek mellette és már kezd megeredni a nyelvem. Egy percig sem kérdéses, hogy a rajta lévő ábrákhoz kapcsolódik az első kérdésem, amiből eljutunk hozzám és a mai üzenethez. - Szerettem volna - mondom szinte suttogva, de közben le nem veszem a tekintetem a már távolban látható tábortűzről. Az sem tűnik fel, hogy közben elég hitetlenkedve néz rám. Pedig nagyon is komolyan gondoltam. Tényleg szerettem volna katona lenni. Az összes barátom be lett sorozva. Mindenki az utcából, csak én maradtam. Csak én nem kellek a seregnek. Elég vacak érzés. - Talán... - adom meg a nem éppen határozott választ. Igen, azért mentem vissza, hogy még többet láthassak belőle. Viszont nem, nem ez a válasz, ami erre a kérdésre adható. Ilyesmit azért nem mondhat az ember csak úgy. Akkor sem, ha egy olyan különleges emberről van szó, mint ő. Neki sem illik ezt bevallani. - Igen... olyan helyen - ismétlem el kicsit már bizonytalanabbul és egy szót sem szólok többet. Nem lep meg senkit, hogy én biztosan zavarban lennék, ha olyan helyen lenne az első tetoválása és megmutatná. De mivel azt mondja, a bokáján van, így egy pillanatra megállva, érdeklődve vizsgálom a kis jelet. - Biztos tehetséges vagy. Soha nem estél le? Az elején sem? - kérdezem, bár tudom, hogy hülyeség. Biztos, hogy esett párszor gyakorlás alatt. De azért remélem, hogy előadás alatt soha. - Bámulni? Nem bámulok. Vagyis... Bocsánat - mondom, ahogy megrázom a fejem és inkább lesütöm a tekintetem és a saját lábam elé nézek, miközben közelebb megyünk. Ha rajtam múlik, ezek után egy pillanatra sem emelem fel a fejem. Pedig tényleg érdekel, hogy kikkel leszek körülvéve. Mindegyik a cirkusz tagja. Mind különleges a maga módján. És én életemben nem láttam ennyi különleges embert. Nem is hittem, hogy létezik ennyi. A színpadon kevesebbnek tűnt, mint így, hogy egy helyen ülnek a tűz körül. Akkor viszont mégis megemelem egy kicsit a fejem, amikor elénk áll valaki. Egy pillanatig csak nézem, hogy mit tart a kezében. - Már most jó bűvész. Őt is láttam az előadás alatt - bólintok aprót, de annál határozottabban. Arra viszont elkerekedik a tekintetem, amikor kinyújtja a nyelvét. Ha nem lenne olyan, akkor is furcsa lenne látni. Nyelvet ölteni egy hölgy előtt. Soha nem mertem ilyesmit, még akkor sem, amikor az utcában lakó lányokról volt szó. - Ez bor? - kérdezem megforgatva a pohárral együtt az italt. Nem igazán ittam még ilyet, bár tény, hogy el tudom képzelni, milyen lehet. A nevelőapámnál láttam már párszor hasonlót, de soha nem kértem meg, hogy adjon belőle. Most viszont úgy tűnik, hogy illik legalább megkóstolni. Úgyhogy megteszem. Csak egy kortyot, de iszok. - Oda? - mutatok egy üres helyre, ami elég távol van a többiektől. Legalábbis így nem kell bezsúfolódni közéjük és elkerülhetem a kérdéseket, hogy ki is vagyok. Ami pedig a lényeg, tudom őket figyelni anélkül, hogy bámulás lenne belőle. - Hogy került ide mindenki? Úgy értem... aki akar, csatlakozik és kész? - teszem fel a következő kérdéseimet, miközben engedélyezem magamnak, hogy egy pillanatra végignézzek rajtuk. Csak ezután jut eszembe, hogy a kezemben maradt az ital, amit igazából ő kapott. Neki kellene meginni, nem nekem. Amúgy sem tesz jót az emberi szervezetnek. Legalábbis a nevelőanyám szerint. Az alkohol soha nem jó.
Jenna Arquette
Secrets All Around
Titkosított Akta
Tárgy: Re: Keleti erdőségek 2014-04-16, 16:15
Link & Jenna
Szégyellősnek tűnik, ahogy próbálja kimagyarázni magát. Nem ő vágta a rést, bár nem hiszem, hogy komolyan gondolja, hogy ez sokat számít, mert attól még ő lesett be rajta. Nem zavar azért egy olyan nagyon, mert nem hiszem, hogy sok mindent látott, ha pedig mégis, akkor volt egy jó napja, engem nem zavar különösebben, ezért is nevetek olyan könnyedén az egész helyzeten, ami őt ellenben nagyon is feszélyezi. Nem baj, mindenki fel tud oldódni, csak idő kell hozzá, vagy kellő mennyiségű alkohol. - Hát, ha tetszett, akkor egészségedre. - szelídül a röpke nevetés mostmár csak egy mosollyá. Az viszont egy kicsit meglep, hogy ennyire ragaszkodik hozzá, hogy menjen máris. Ő volt itt nem? Akkor meg miért kell utólag így visszakozni? Menjen csak bátran, ha akar, de igazán maradhat is egy kicsit, milyen nagy baj lehet ebből? - Akkor ideje kipróbálni, csak nem veszik a fejed miatta. - nem gondolom, hogy én lennék a rossz, aki olyasmire akarja rávenni, amit nem akar, netán arra, ami nem jó. Jó lesz ez, csak neki is el kell fogadnia és egyébként is nem lehet mindig csak azt tenni, amit kötelező, abba az ember szerintem simán bele is fáradna egy idő után. Sosem értettem pl. a katonákat, kik mindent teljesen a szabályok és a kötelezettségek alá rendelnek. Hogy lehet úgy élni? Az viszont tényleg érdekel, hogy mit akart mondani, amit végül magában tart. Nem hiszem, hogy megsértődnék rajta, hiszen már annyi mindent hallottam, hogy nem is tudom, lenne-e olyasmi, ami meglepne. - És te látod az Ördögöt a szemeimben? - hajolok közelebb egészen komolyra véve a figurát. Talán csak pár centi az, ami elválaszt most tőle, de aztán hátra is húzódom és újra elnevetem magam. Határozottan jól szórakozom rajta... vele, nem is tudom,hogy melyik lenne a jó meghatározás. Nem gondoltam soha, hogy az Ördög is a szemeimben van, de persze érthető, ha akadnak olyan Isten félő emberek, akik ilyesmit látnak ebbe bele, csak azért, mert mi jóval szabadabban élünk, mint ők. - Miért menni akartál? Inkább örülj neki, hogy nem kell. - pillantok oldalra, ahogy a cél felé haladunk. Tényleg úgy láttam, hogy elhúzta a száját, hogy rosszul érinti a tény, hogy nem mehet katonának. Ki hallott már ilyet?! A legtöbben örülnének, ha így lenne, vagy legalábbis találkoztam én már olyan katonával is, aki repesett volna a boldogságtól, ha elmenekülhet a háború elől. - És azért jöttél vissza, hogy többet láss ugye? - döntöm kissé oldalra a fejem. Nem hiszem, hogy csak a tetoválások érdekelték, bár ki tudja, az is lehet. Végülis nem számít annyira, különösebben nem érdekel, csak továbbra is lazán belekarolva haladok a tábortűz felé, ahonnan már most hallani a zenét és a nevetést. Imádom az ilyesmit! E helyett lenne bárki olyan őrült, hogy önként menne háborúba... halálba? - Olyan helyen van? Ha jól sejtem kettőnk közül te lennék jobban zavarban, ha azt mutatnám meg neked, ami olyan helyen van. - nevetem el magam újra, de aztán komolyabbra váltok egy pillanatra. - A bokámon van, de fogalmam sincs, hogy mit jelent. Japán jel. - húzom fel egy kicsit a nadrágot, ennyiből simán látszik a kis jel a bokám felett kicsivel, egyszerű fekete. Megtehettem volna, hogy utána járok, mit is jelent, de annyira nem akartam ebbe belemenni és nem túl sokan vannak akik értik a japánt errefelé. - Tudod csak sokat kell egyensúlyozni és gyakorolni, ennyire egyszerű. - rántom meg a vállam. Persze veszélyes, de nem igazán szoktam soha sem ezen gondolkodni. Ezt gyakorlom egészen kicsi korom óta, úgyhogy már megszoktam annyira, hogy kicsit se féljek tőle. Nem is kell, hiszen ebben vagyok jó úgy igazán. Látom, ahogy elkalandozik, egészen elmerül a látványban. Van egy olyan sejtése, hogy még sose volt ennyi emberrel egyszerre. - Jól van, akkor csak Link. Viszont... ne bámulj olyan... látványosan. - súgom oda neki, amikor már egészen közel vagyunk, de valahol csak direkt piszkálom, nem fogja ezt senki sem nagyon zokon venni, legalábbis kicsi az esély rá. Nem vagyunk olyanok, akik bármit is komolyan vesznek. Hamarosan szembejön velem Marcel, aki az előbb a sátornál szólt, a kezében két pohárral, amiből meleg ital gőze száll fel. - Ő itt Marcel, remek bűvész lesz belőle, bár azt hiszi, már most is jó. - a fiatal srác csak kiölti a nyelvét majd tovább is áll, és csak ekkor látható igazán, hogy mi is a jellegzetessége, ugyanis a nyelve olyan, mint a kígyóé, konkrétan ketté van vágva. Átveszem a poharamat és Link felé nyújtom hezitálás nélkül. Kellemesen fahéjas illatú, forralt bor. Ilyenkor már hűvös van, tűz ide, vagy oda.