Avignon Ereklyéi

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Adeline LaPierre
Secrets All Around
Adeline LaPierre
Ellenálló

Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Adeline LaPierre
Ω Hozzászólások száma : 268
Ω Kor : 38

Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen   Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen - Page 2 Empty2014-04-29, 14:26

First topic message reminder :

Henry & Adeline

Ezek után nem tagadhatják le, hogy baj van, most már egyszerűen nem tehetik meg, mert egyértelmű. Valami... van, hiszen a rádióm tegnap óta nem működik. Olyan érzésem van, mintha a legtöbbeknek fogalmuk se lenne az egészről és talán kivételesen még nem akarok pánikot kelteni... még, de annak is el fog jönni az ideje. Az viszont gond, hogy a rádió nem működik, apa régi szerkentyűje mindig jó volt. Többször fogtam már be rajta katonai adást. Tudom, hogy nem szép tőlem, hogy nem szabadna, de valahol ott volt bennem a remény, hogy talán hallok valamit a férjemről is, de persze egyszer sem volt rá alkalom. Most viszont semmit, tegnap este óta az ég világon semmi nem jön be, csak a nagy sistergés. Próbáltam többször is hangolni, de semmi sem történt. Már csak egy lehetőség van hátra, beszerezni pár plusz alkatrészt, azt viszont csak egy valakinél tehetem meg. Ő az, aki ilyesmivel foglalkozik csak épp nem a legjobb környéken lakik és tudom én, hogy Auguste is ki lenne akadva, hogy tudná, hogy egyedül jövök ide. Az Óváros nem pont nőknek való hely, de legalább a pisztoly nem a hátamnál van, hanem előkutattam apa régi fegyvertáskáját is és most ennek hála rendesen a derekamra van felcsatolva. Nem biztos, hogy így többet ér, de... fogjuk rá, hogy minden dacosságom ellenére megfogadtam a százados tanácsát... kioktatását, igen ez a jó szó.
Csak pár utca. Attól, hogy nem járok erre gyakran, jól ismerem a környéket. Nem járnak erre sokan és akik igen, azok nem a legkedvesebbek, ezt abból is látni lehet, hogy épp most pakolnak ki a szemem láttára egy kisebb üzletet. Valamiféle közért lehet, ha jól sejtem, és négy fickó cuccol nagy erőkkel ki belőle, miközben a földön a bolt előtt egy ájult nő fekszik. Igen, most menne egy átlag ember tovább, de én soha sem voltam az.
- Hé! Mégis, mi a fenét csinálnak? - nem jó kezdés, főleg hogy még a pisztoly sem került a kezembe, de az még mindig lehet a meglepetés ereje azt hiszem.
- Kipakoljuk a boltot szivi, szépen húzz el. Kelleni fog minden, ha egyszer annyi a városnak. - ráncolom kissé a homlokomat, de persze nem igazán értem, hogy mi van. Hozzám még csak annyi jutott el, hogy gond van a rádióadásokkal, vagy legalábbis az enyémmel biztosan. - De ezt nem tehetik, és főleg nem... így! - gondolkodás nélkül indulok meg feléjük és közben már a pisztolyért matatok. Csak ne remegne olyan csúnyán a kezem, amikor végre előkerül és ne dörrenne el az első lövés az övékből, ami épp a lábam előtt csapódik a földbe. A saját fegyverem az ijedtség miatt esik automatikusan a földre. Francba! - Csak megnézném azt a nőt... vérzik a feje, nem akarhatják, hogy meghaljon. - újabbat lépek előre. Nem történik semmi, legalábbis egyelőre.

A hozzászólást Adeline LaPierre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-04-30, 09:35-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Adeline LaPierre
Secrets All Around
Adeline LaPierre
Ellenálló

Titkosított Akta

TémanyitásTárgy: Re: Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen   Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen - Page 2 Empty2014-04-30, 12:55

Henry & Adeline

Nem fogok csak úgy tovább menni, amikor az a nő a földön van és ki tudja, hogy mi van vele egyáltalán, a négy fickó meg úgy pakolja ki a boltot, mintha... nem is tudom. Mi a fene folyik itt? Újabb lépést teszek előre, egyelőre mintha nem is foglalkoznának velem, talán nem érzik úgy, hogy fenyegetést jelentek, de bármikor meggondolhatják magukat, hiszen azt a nőt is leütötték igaz? Aztán megtorpanok, amikor meglátom az ismerős alakot a hátuk mögött. Létezik, hogy úton-útfélen sikerült belé botolnom? Jó nem, hiszen csak az erdőben futottunk össze, aztán meg a cellámban látogatott meg, hogy szórakoztasson kicsit, de úgy fest, hogy megint nincs szerencsém, vagy neki... vagy inkább a négy fickónak. Szinte hallom, ahogy nyekken a két hátsó, amikor a fejük nem épp finoman érintkezik egymással. Azonnal össze is csuklanak, majd a fegyveresnek is egy pillant alatt annyi, bár ez már durvább megoldás. Kissé azt hiszem sikerül lefagynom. Soha sem kezeltem jól, ha egy férfi majdnem úgy esik össze, mint egy síró kisfiú, de nem szabad sajnálni azt, aki most ütött le egy nőt, vagy ki tudja, hogy mi is történt. A negyedik fickó pedig egy pillanat múlva már felém tántorog. Nem tetszik, hogy még instrukciót is kapok az elintézéséhez, ezért húzom el a szám egy pillanatra. Nem vagyok hülye, tudom, hogy ez inkább csak afféle alamizsna a részéről. Felveszem végül az üveget és egy jó nagy csattanással töröm szét a fején, amitől persze azonnal földre kerül. Nem meglepő, így is alig állt a lábán.
- Látom nem tud nélkülem meglenni. - köszönök oda a százados úrnak, de egy pillanat múlva már a nő mellett vagyok, hogy megnézzem milyen állapotban van. Messziről annyira nem láttam, csak a vért, de közelről úgy fest, hogy nincs is belőle túl sok. Óvatosan próbálom megfordítani, vagy legalább megnézni a sérülést és enyhén szólva is meglepetésként ér, amikor egy pillanat alatt feltérdel és konkrétan egy kibiztosított pisztolyt nyom a mellkasomnak.
- A rohadt életbe Merle! Mondtam, hogy állítsatok legalább egy őrt a környékre. - úgy fest, hogy a földön vinnyogó pasashoz intézi a szavait, aki próbálja összeszorítani a fogát és nem csúnyán nézni, de ha jól sejtem nem igazán megy neki. - És a kotnyelessel, meg a katonával mi legyen? - igen, előfordul, hogy bent akad a szó még nálam is, most épp ez történt. Fogalmam sincs, hogy mit is kéne mondanom erre, csak lopva Henryre pillantok. Nos, van megoldása erre a helyzetre is? Nem szeretnék átlyuggatott mellkast. Közben a nő határozottan olyan célzattal int neki az állával, hogy dobálja el szépen a fegyvereit.

A hozzászólást Adeline LaPierre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-05-01, 06:03-kor.
Henry J. Winchester
Secrets All Around
Henry J. Winchester
Szövetséges

Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Winchester százados
Ω Hozzászólások száma : 143
Ω Kor : 40

TémanyitásTárgy: Re: Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen   Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen - Page 2 Empty2014-04-29, 17:49

Amikor a legjobb harminc emberem is elégedetlenkedni kezd, ott már érezhetően valami baj van. Még nekem sincs semmi jogom arra, hogy zsörtölődjek, nem még hogy nekik! Így önként jelentkeztem az ezredesnél, hogy felügyeljük a balhésabb területeket, mint például az Óváros, vagy a nyomornegyed. El sem hiszem, hogy katonaember létükre egyesek képesek úgy viselkedni, mint egy rakás kislány. Röhej. Persze ez csak néhány emberre vonatkozik, de jobb csírájában elfojtani a lázongást, így hát a délután folyamán kaptak egy alapos fejmosást, s mindenki be lett osztva egy adott területre. A szigorú szavaim követően újra eluralkodott a rend és fegyelem, bár ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy nem az ezredessel konzultálok folyamatosan, ahogy azt többen is teszik, hanem teljesen higgadtan kezelem a helyzetet, s az embereimmel együtt megyek ki terepre. Nem az a fajta vagyok, aki bort iszik és vizet prédikál. Az ezredesék meg... most, hogy már engem is beavattak a dolgokba, nem szívesen töltöm velük az időm, mert erősen ellenkeznek az elképzeléseink.
Értelemszerűen az üzletekkel – s itt főként az élelmiszer és gyógyszerellátmányra gondolok – tarkított területeket még fokozottabban ellenőrizzük, én is épp egy ilyen részen sétálok végig. Már nem úgy néz ki a dolog, mint mikor Foxx tizedessel „kimentünk bohóckodni”, értem ezalatt, hogy feltűnésmentesen a lőfegyvereket rejtve kellett eljutnunk A pontból B-be. Immár talpig fegyverben, ízig vérig katonaként. Lőfegyverekkel az oldalamon és a combomon, gépfegyverrel a hátamon, egy civil számára nem épp biztató látványt nyújthatok. Tulajdonképpen a kezemben is lennie kéne fegyvernek, de személy szerint nem preferálom ezt az előírást, hisz rosszabb esetben is egy tucat utcakölyök állja majd az utamat, akik valami nagy gettós maffiának képzelik magukat. Az ilyenekre még lőszert sem pocsékolok.
Kisvártatva fegyverdörrenést hallok, s gyorsabb, de óvatos tempót veszek fel. Észrevétlenül közelebb érve nem nehéz felmérnem a helyzetet. Két nő – ráadásul az egyik sérült – meg négy férfi egy rakás élelmiszerrel. Bár aligha lehet férfinek nevezni azt, aki fegyvert fog egy nőre.
- Uraim. - Szólítom meg őket, mikor mögéjük érek, bár ez a fejemben csak úgy szólt, hé pöcsfejek.
Uraim. Épp annyi időbe telt volna mind a négyet semlegesíteni, mint ezt az egy szót kimondani, de mivel nem kenyerem a hátbatámadás... Főleg úgy nem, hogy egyértelmű fölényben vagyok.
Hosszú napom volt és már nagyon kijárna nekem egy jó kis balhé, de nem azért vagyok terepen, hogy magam szórakoztassam, így parancs szerint, a lehető leggyorsabban kell kiiktatnom őket. Sajnos.
A hangom hallatára persze mind a négy felém fordul, a hátsó kettőnek lazán elkapom a koponyáját és erőteljesen egymásnak csapom, ezzel technikailag egymást ütötték ki. Akinek a kezében van a fegyver – s gondolom ugyanez a figura eresztette a lövést – már ahogy fordul rám fogja a fegyverét, de időt nem kap, hogy a ravaszt is meghúzhassa, mert ahogy kilépek a két földre zuhanó barátja közül combon rúgom az izmait elszakítva, s a csuklóján is török egyet, ezzel pedig kiesik belőle a fegyver. Ő egy darabig nem fog problémát jelenteni, mert valami kislány módjára majd' sírva fakad ahogy szintén összerogy. És maradt egy. Ez most komoly? Ezek a franciák mind a hátukon hordják a pisztolyt? Mert hogy az én gépfegyverem ott van egy dolog, de én egy pillanat alatt használhatóvá is tudom tenni, nem úgy, mint ez az idióta.
Egyébként igen, észrevettem, hogy ismerős arc áll a túloldalon, de most feladatom van, nem érek rá bájcsevegni. Ez persze nem azt jelenti, hogy  nem is köszönök illendően egy ismerős arcnak. Őt ismerve nem fogja megköszönni, így hagyom, had bizonyítson ő is. A negyedik férfinak könnyűszerrel kilököm a kezéből a fegyvert, s orrba vágom, mire az a nő felé kezd tántorogni az egyensúlyából pillanatnyilag kibillenve. Ekkor végre felnézek Mrs LaPierre, s a lábánál heverő tejesüvegre biccentek sokat mondóan, egy halvány mosollyal. Üsse csak le, legalább nem kell hallgatnom, hogy ő is el tudta volna intézni...
Adeline LaPierre
Secrets All Around
Adeline LaPierre
Ellenálló

Titkosított Akta

TémanyitásTárgy: Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen   Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen - Page 2 Empty2014-04-29, 14:26

Henry & Adeline

Ezek után nem tagadhatják le, hogy baj van, most már egyszerűen nem tehetik meg, mert egyértelmű. Valami... van, hiszen a rádióm tegnap óta nem működik. Olyan érzésem van, mintha a legtöbbeknek fogalmuk se lenne az egészről és talán kivételesen még nem akarok pánikot kelteni... még, de annak is el fog jönni az ideje. Az viszont gond, hogy a rádió nem működik, apa régi szerkentyűje mindig jó volt. Többször fogtam már be rajta katonai adást. Tudom, hogy nem szép tőlem, hogy nem szabadna, de valahol ott volt bennem a remény, hogy talán hallok valamit a férjemről is, de persze egyszer sem volt rá alkalom. Most viszont semmit, tegnap este óta az ég világon semmi nem jön be, csak a nagy sistergés. Próbáltam többször is hangolni, de semmi sem történt. Már csak egy lehetőség van hátra, beszerezni pár plusz alkatrészt, azt viszont csak egy valakinél tehetem meg. Ő az, aki ilyesmivel foglalkozik csak épp nem a legjobb környéken lakik és tudom én, hogy Auguste is ki lenne akadva, hogy tudná, hogy egyedül jövök ide. Az Óváros nem pont nőknek való hely, de legalább a pisztoly nem a hátamnál van, hanem előkutattam apa régi fegyvertáskáját is és most ennek hála rendesen a derekamra van felcsatolva. Nem biztos, hogy így többet ér, de... fogjuk rá, hogy minden dacosságom ellenére megfogadtam a százados tanácsát... kioktatását, igen ez a jó szó.
Csak pár utca. Attól, hogy nem járok erre gyakran, jól ismerem a környéket. Nem járnak erre sokan és akik igen, azok nem a legkedvesebbek, ezt abból is látni lehet, hogy épp most pakolnak ki a szemem láttára egy kisebb üzletet. Valamiféle közért lehet, ha jól sejtem, és négy fickó cuccol nagy erőkkel ki belőle, miközben a földön a bolt előtt egy ájult nő fekszik. Igen, most menne egy átlag ember tovább, de én soha sem voltam az.
- Hé! Mégis, mi a fenét csinálnak? - nem jó kezdés, főleg hogy még a pisztoly sem került a kezembe, de az még mindig lehet a meglepetés ereje azt hiszem.
- Kipakoljuk a boltot szivi, szépen húzz el. Kelleni fog minden, ha egyszer annyi a városnak. - ráncolom kissé a homlokomat, de persze nem igazán értem, hogy mi van. Hozzám még csak annyi jutott el, hogy gond van a rádióadásokkal, vagy legalábbis az enyémmel biztosan. - De ezt nem tehetik, és főleg nem... így! - gondolkodás nélkül indulok meg feléjük és közben már a pisztolyért matatok. Csak ne remegne olyan csúnyán a kezem, amikor végre előkerül és ne dörrenne el az első lövés az övékből, ami épp a lábam előtt csapódik a földbe. A saját fegyverem az ijedtség miatt esik automatikusan a földre. Francba! - Csak megnézném azt a nőt... vérzik a feje, nem akarhatják, hogy meghaljon. - újabbat lépek előre. Nem történik semmi, legalábbis egyelőre.

A hozzászólást Adeline LaPierre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-04-30, 09:35-kor.
Ajánlott tartalom
Secrets All Around

Titkosított Akta

TémanyitásTárgy: Re: Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen   Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen - Page 2 Empty

Henry & Adeline - Rosszkor, rossz helyen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Henry & Adeline
» Henry & Adeline
» Henry & Adeline - Rács mögött
» Adeline LaPierre
» Adeline műhelye

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avignon Ereklyéi :: Archivum :: Avignon városa :: Külváros :: Óváros-