Ω Főkarakter : Lavigne kisasszony Ω Hozzászólások száma : 16 Ω Kor : 34
Tárgy: Re: Cami - Henry 2014-07-29, 21:14
Éppen hogy elaludtam egy kicsit, tényleg csak pár perce hunytam le a szemem nem akartam aludni, nem tehettem meg Henryvel, hogy önző módon pihenek. Ő meg, hát csak létezik, mert mást nem nagyon csinál. Talán, ha felépül akkor kitudom majd kérdezni, de tiszteletben tartom azt is, ha nem akarja elmondani. Majd meglátjuk mi lesz. Nem is kellett sokat várni, hogy kiderüljön mi lesz. Felriadok a hörgésre, s a kislámpát is felkapcsolom, hogy lássak valamit. Felhúzom az orrom a parancsra, haldoklik nekem ne parancsolgasson tudom a dolgomat. Pár másodperc alatt megtalálom a doki által itt hagyott dobozban az adrenalint, nyomban be is adom neki. Itt már én nem tehetek semmit sem, most a szeren van a sor. Türelmetlenül járkálok fel-alá , percek sem teltek még el, viszont olyan mintha órák óta sétálgatnék. Halk sóhajjal állok meg, s leülök Henry mellé, bár valami egészen fura, a hanglejtése nem ilyen, és ez nem hiszem, hogy megváltozott volna mert éppen a halálán van. Nem, ő még a Halállal is leállna cseverészni. Fogok egy vizes anyagot és a homlokát törölgetem vele. - Nem kérdezem, hogy miért és hogyan, viszont örülök neked Alexander. Bár jobban örülnék, ha élnél, viszont akármennyire is rosszul hangzik most szerencsénk volt veled. Tartsd össze az öcsédet amíg lehet. Most csak te tudsz neki segíteni. – mártottam újra vízbe a ruhát. Honnan jöttem rá? Cassiopeia nyaklánca, mint mindig most is a nyakamba lógott, az ókori mitológiában óriási spirituális erővel volt felruházva a lány. A szellemekkel is kapcsolatba tudott lépni, én pedig megtaláltam, pedig nem is kerestem, a nagymamám padláson hagyott ereklyéi között bukkantam rá. Most pedig jelzett, hogy nem ketten vagyunk. Még nem tudom a mellékhatását lehet nincs is neki. Ebben nem nagyon hiszek, minden ereklyének kell lennie hátulütőnek, ennek is biztos. - Még mielőtt tiltakoznál, hogy nem Alexander vagy. – előhúztam a nyakláncot amiben a kő eredetileg zöld, most pedig kéken világított.
Henry J. Winchester
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Winchester százados Ω Hozzászólások száma : 143 Ω Kor : 40
Tárgy: Re: Cami - Henry 2014-07-09, 17:24
A német lakosztályától követtem őket idáig, most pedig állok az öcsém... a haldokló öcsém felett és figyelek. Én igazán próbáltam, de képtelen voltam megakadályozni, hogy ezt tegyék vele, túl sokan voltak, túl erősek, most pedig azon gondolkodom, hogy hogyan segíthetnék, hogy tehetném ezt jóvá. Az idő az én oldalamon máshogy telik. Néha fel-felpillantok a faliórára, mikor épp beszűrődik egy-egy kattanás. Telnek az órák, Henry pedig egyre forróbb, már alig szuszog, az oldalán tátongó sebet nézve szinte magamon érzem a lüktetését. Ez az egész kezd elviselhetetlen lenni. Nyilvánvaló, hogy segítségre van szüksége, ez most egyedül nem fog neki menni. Innen nézve le merném fogadni, hogy a szíve nem fog sokáig kitartani. Lassan a mellette fekvő nőre emelem a tekintetem, olyan ismerős, de nem tudom hova tenni, biztosan Henry valamelyik „barátnője”, ha már olyan sok van neki. Vagyis úgy tűnik már csak volt, mert nem tudom meddig tart még ki. De ez az oldal rideg és sötét, nem engedem ide. Le fel járkálok a szobában, türelmesen várva a huszonnégy óra leteltét, mikor úgy a tizenkilencedikben végleg leáll a szíve. Hirtelen megtorpanok és a haldokló öcsémre nézek, mielőtt még pánikba esnék a nővel együtt, ösztönösen jön a dolog, mintha tudnám mit kell csinálnom, Henry felé indulok és mintha beszippantatnám magam a testével. Úgy érzem, mintha egy tornádóba kapaszkodnék, ami próbál kilökni magából. Bármi is volt ez a dolog, még egyszer nem csináljuk! Két napig azt hiszem hányingerem lesz. Már ha egy halottnak lehet hányingere. Hosszú percek telnek el, aztán hirtelen kinyitom a szemeim, újra van testem, még ha sérült is, újra élek. De mozogni egyelőre nem nagyon tudok, ami nem is csoda. - Adrenalint... - Utasítom rekedtes hangon. - Adrenalint, most! - Az utolsó szó már szinte kiáltás lenne, ha kijönne rendesen. Valamit kezdeni kell ezzel a fránya szívvel, ha még van rá esély.
Alicia C. Lavigne
Secrets All Around
Titkosított Akta
Ω Főkarakter : Lavigne kisasszony Ω Hozzászólások száma : 16 Ω Kor : 34
Tárgy: Re: Cami - Henry 2014-06-23, 18:53
Camille & James
Ne féltsem, jó vicc, majd nevetek is rajta, ha a humorérzékem nem gyök kettő lesz. Legszívesebben betörném a saját hálószobám ajtaját, mert látni akarom, és tudni is szeretném, hogy mi van vele. Sőt az ápolónőt a másvilágra küldeném a szövegelése miatt. Henry igen is kifogja bírni az elkövetkezendő órákat. Én pedig vigyázom rá, jobbat úgysem tudok csinálni. Órák múlva megjelent Smith a nappalimban, végeztek, csendben hallgatom amit mondd. - Köszönöm, Smith. Nem kell érte aggódni, kibírja. – eresztek meg egy halvány mosolyt mikor megfogja a vállamat. Persze, hogy nem fognak semmit mondani, neki és nekem is túl nagy a kockázat. Magamra nézek, véres a ruhám, így mégsem maradhatok. Átveszem, a göncöket meg a padlón hagyom, ezekből úgysem szedem ki a mocskot. Óvatosan telepedem le az ágyra, nem hiszem, hogy most fog felébredni, szerintem egy elefántnak való altatót kapott. Mégis inkább jobb az óvatosság, nem akarom, hogy felébredjen lehet nem is tudna. Halk sóhajjal fekszem el, egyik kezemet a fejem alá teszem, úgy figyelem. Minden apró sóhajtásra, mozdulatra figyelek, ugrásra készen, mint egy tigris. A dokinak csak igaza van, kritikus az állapota. Erre pedig nem lesz elég azaz alibi, hogy velem volt akármilyen értelemben. Ki venné be, hogy ennyire durva domina lennék? Belegondolni is fáj. Lassan lekászálódom az ágyról, azért a vért csak felkéne mosni a padlóról. Takarítani se szoktam, azt mindig Desiré csinálta meg, bár két hete, hogy elküldtem a családjához. Miért is vagyok ennyire elkényeztetve? Nem, ez így nem igaz, ha ellenék túlságosan is kényeztetve nem mentem volna katonának. Halkan dudorászva mosok fel, végül Henry arcát kicsit megtörölgetem egy hideg vizes ruhával. Lassan tojást lehet sütni a homlokán, ami azért eléggé aggaszt, remélem a gyógyszerek hatnak is valamit, nem csak dísznek vannak. A várakozás pedig felőröli a maradék idegrendszeremet is.
Ω Főkarakter : Winchester százados Ω Hozzászólások száma : 143 Ω Kor : 40
Tárgy: Cami - Henry 2014-06-17, 21:51
- Nem lehetne az alibim, hogy... betettem neked... - Lehelem felé a gyengülő kérdést egy még halványabb nőcsábász mosollyal. - A fiúknak tetszene... - Értem ezt úgy, hogy Alicia egy gyönyörű és vonzó nő, csak rá kell nézni, sokan megveregetnék a vállam, ha sikerülne megszerezni. Mással nyugodt egyszerűséggel megtenném egyébként, sokan vannak már azon a képzeletbeli listán, de ő valahogy más, ő tiszteletet is kap a kétes megjegyzéseim mellett, nem tekintek rá tárgyként. Te jó ég, hogy járhat még most is ezen az eszem. Ejnye, Henry. Amikor az orvos megérkezik már nem vagyok magamnál, lélekben már nagyon messze járok és hiába figyelem a homályos foltban közeledő bizonyos Smith-et, a tekintetemben tisztán látszik, hogy semmit nem fogok fel a külvilágból. Túl sok vért vesztettem és túl nagy a fájdalom, hogy észnél legyek. A férfi leguggol elém és aggodalmasan vet egy pillantást a sebeimre, de én csak a két ápoló közé bámulok bágyadtan. Meg mernék esküdni, hogy a bátyám láttam, ahogy felém közelít. Ami azt illeti a szobában történtek után már meg sem lep, ebben az állapotban meg végképp nem. Talán rám vár? Át fog segíteni a másik oldalra, ahol ő van? A következő kép, hogy fények villannak fel. Mintha egy autóban lennék és haladnánk. Lassan nyitom ki a szemeim és úgy nézek körbe, mint mikor egy újszülött méri fel a körülötte lévő világot. Próbálom beazonosítani, hogy hol vagyok, de nem megy. Talán egy mentőben? Oldalra fordítom a fejem és Cami aggódó arcát látom. Kedvesen elmosolyodom. - Ne félts. - Suttogom felé. Újabb képkiesés következik. Fájdalmasan nyögök – vagy inkább vonyítok – fel, ahogy egy ágyra tesznek. Izzik minden porcikám, de legalább a beadott nagy adag morfium és a forró homlokomra terített nedves hideg textildarab ad pillanatnyi megnyugvást. - Adjunk neki altatót. Azt a terhelést már nem bírná el a szíve, ha így kezdeném el varrni. - Az is csodával határos, hogy eddig bírta... Csak hangfoszlányokat hallok, a szervezetembe került altató pedig megteszi a hatását, innentől szabad útja van az orvosnak és annak, aki asszisztál. Semmit nem érzékelek belőle, de Smith órákig küzd az életemért. Más talán már feladta volna, de ő nem teszi. Úgy tűnik Camille nagyon életben akar tartani. Őt persze nem engedték be a szobába, valószínűleg kint várakozik. Az ágynemű, a matrac, a padló, szinte minden csupa vér, nem lehet egy szép látvány, de a hosszú küzdelem végül meghozza a gyümölcsét. Smith feláll és kimerülten néz le rám. - Rendben. - Sóhajt és az asszisztensére pillant. - Szedd össze az eszközöket, a gyógyszereket hagyd itt. - Kimegy, lemossa magáról a vért, majd megkeresi Camit, hogy helyzetjelentést adjon, mielőtt távozna. - Alicia... - Kezdi gondterhelten. - Minden tőlünk telhetőt megtettünk, talán többet is, de nem tudom garantálni, hogy a férfi megmarad. Borzasztóan szenved. - Nagyot sóhajt, majd folytatja. - A sérülései sokkal súlyosabbak, mint az elsőre hittem és a szívét is újra kellett indítani. Többször. Továbbá a nagy vérveszteség mellett magas láza van. - A hálószoba irányába pillant, rövid hezitálás után újra folytatja. - Tapasztalt orvos vagyok, de rég nem láttam ilyen erős szervezetet. A jó hír, hogyha a következő 24 órát túléli, jó eséllyel marad meg... De azt is el kell mondanom, hogy ezen a 24 órán belül nagyon rosszak a kilátásai. Talán... Nézze nem tudom ki magának ez a férfi, de talán bemehetne hozzá... Fogja meg a kezét és készüljön fel lelkileg a legrosszabbra is. Sok sikert Alicia. - Támogatóan a vállára teszi az egyik kezét, megvárja az ápolóját, majd mielőtt távozna még biztosítja róla Camit, hogy számíthat a diszkréciójára és ha szüksége lesz rá megtalálja.